reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
@Grabcia123 Ogromne gratulacje ! Jest śliczny mąż dostał piękny prezent z okazji Dnia Ojca Dużo zdrowia dla Was
Grabcia123
Dziękujemy
Powiem Ci tak. Rob tak.jak.podpowiada Ci serce. Nie boj sie różnicy wieku. To zawsze bedzie rodzenstwo. Jak sie teraz nie dogadaja to za 10 czy 20 lat. I jeszcze bedziesz z nich nie raz dumna.
Jesli masz tyle milosci w sobie ze obdzielisz jeszcze jedną mała istotke to najwazniejsze. Nie patrz na nic ani na nikogo. Nie sluchaj ze juz wyroslac z pieluch i na uj Ci to. Ze za duza roznica itp.
Liczy sie to co czujesz [emoji173]
Jesli masz tyle milosci w sobie ze obdzielisz jeszcze jedną mała istotke to najwazniejsze. Nie patrz na nic ani na nikogo. Nie sluchaj ze juz wyroslac z pieluch i na uj Ci to. Ze za duza roznica itp.
Czyli znów inna historia. Dziękuje za odpowiedź. Super, ze staracie się o dwójkę. Życzę Wam dużo szczęścia. A ja może uporam się z moimi wątpliwościami.
@Megi_Meg ja ostatnio trochę zaszalałam. Okres nawet mi się spóźnił dwa dni ale okazało się ze owu się przesunęła. Czułam ze tak jest, zwracałam uwagę na objawy.
Super [emoji7] gratuluje synka [emoji173][emoji173][emoji173] Najlepsiejszego dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]
Kochani dzis o 10.30 urodził sie nasz synus Bartus 3120g i 53cm Zobacz załącznik 989075
młoda1994
Dokładnie tak samo uważam. Mam sióstr najstarsza ma 30 lat ja mam 25 i mam brata który w marcu śpi czyli 13 lat więc między każdym z nas jest duża roznica jeśli chodzi o najmłodszego brata i każdy z nas się ucieszył i do dzisiaj jest naszym oczkiem w głowie.Powiem Ci tak. Rob tak.jak.podpowiada Ci serce. Nie boj sie różnicy wieku. To zawsze bedzie rodzenstwo. Jak sie teraz nie dogadaja to za 10 czy 20 lat. I jeszcze bedziesz z nich nie raz dumna.
martoosia04
Kochani dzis o 10.30 urodził sie nasz synus Bartus 3120g i 53cm Zobacz załącznik 989075
Kochana wielkie gratulacje!!!! [emoji173]️[emoji173]️ Rośnijcie zdrowo, szerokiej drogi mlecznej i szybkiego powrotu do domu.
Grabcia123
Dziękuję teraz czekamy na wasza ksiezniczkeKochana wielkie gratulacje!!!! [emoji173]️[emoji173]️ Rośnijcie zdrowo, szerokiej drogi mlecznej i szybkiego powrotu do domu.
reklama
Moj ginek ma siostre 24 lata mlodszą. Oczko w glowie calej rodziny. Mama urodzila ją w wieku 44 lat.
I to byla jego odpowiedź na moje obawy czy nie jest za pozno, czy nie jestem za stara, czy.. czy.. bla bla [emoji1]
I to byla jego odpowiedź na moje obawy czy nie jest za pozno, czy nie jestem za stara, czy.. czy.. bla bla [emoji1]
Dokładnie tak samo uważam. Mam sióstr najstarsza ma 30 lat ja mam 25 i mam brata który w marcu śpi czyli 13 lat więc między każdym z nas jest duża roznica jeśli chodzi o najmłodszego brata i każdy z nas się ucieszył i do dzisiaj jest naszym oczkiem w głowie.
Podziel się: