Cześć! Obejrzałam wczoraj filmik dość ciekawy chociaż wolałabym inne zakończenie myślałam ze będzie jakieś stwierdzenie ze jednak naukowo można pomoc w zaplanowaniu płci. Ja już sama nie wiem co robić. Mi się wydaje ze z córka były starania w owu. Od miesiączki króliczki dzień przed owu tylko M a potem w owu starania bez O. A teraz planujemy „wpadkę” żeby zbliżyć się do owu i boje się ze skoro starania miałam takie z córka to teraz zbliżenie do owu zaowocuje synem. Nie wiem co robić. W ogóle mam jakieś cięższe dni ostatnio. Chciałabym dziecko a potem nie. czesciej bym chciała niż nie chciała. Dodatkowo jakoś tak się sama zaniedbałam i wiem ze muszę zrobić ze sobą porządek zanim bym zaszła w ciąże.
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
@Miciur-ka co u ciebie?
Jak inne dziewczyny się macie? Jak brzuszki? Rosną?
@leeleeth co u Was? Jak sprawa Hanusi?
belle81
Podpinam się pod pytania...@Miciur-ka co u ciebie?
Megi_Meg
Cześć! Obejrzałam wczoraj filmik dość ciekawy chociaż wolałabym inne zakończenie myślałam ze będzie jakieś stwierdzenie ze jednak naukowo można pomoc w zaplanowaniu płci. Ja już sama nie wiem co robić. Mi się wydaje ze z córka były starania w owu. Od miesiączki króliczki dzień przed owu tylko M a potem w owu starania bez O. A teraz planujemy „wpadkę” żeby zbliżyć się do owu i boje się ze skoro starania miałam takie z córka to teraz zbliżenie do owu zaowocuje synem. Nie wiem co robić. W ogóle mam jakieś cięższe dni ostatnio. Chciałabym dziecko a potem nie. czesciej bym chciała niż nie chciała. Dodatkowo jakoś tak się sama zaniedbałam i wiem ze muszę zrobić ze sobą porządek zanim bym zaszła w ciąże.
Mam dokładnie te same odczucia co Ty, tyle, że mój mąż nadal jest na nie, więc chyba jednak nie jest mi pisana ciąża na najbliższe pół roku. Chyba jest jakieś przesilenie wiosenne, bo też czuję się jakaś zaniedbana, dlatego mam postanowienie - muszę się ogarnąć, poumawiałam się do lekarzy, do dentysty, dziś nawet odwiedziłam kosmetyczkę i czuję się o niebo lepiej. Mam dużo pracy na najbliższe 2 miesiące więc, też myśl o ciąży spadnie na drugi plan. Będę się czuła dobrze fizycznie i psychicznie więc i może wtedy nadejdzie czas na podjęcie decyzji odnoście drugiego dziecka. Ale póki co, chętnie będę Was podczytywać i kibicować Miłego dnia
mis0890
Północ już prawie wybiła,
Która to już w mym życiu godzina?
Dzień piękny przeżyłem,
Moją wspaniałą Rodziną znów się cieszyłem.
Żonę czule ucałowałem,
Córce o misiach pośpiewałem,
Ciągle się też uporczywie z serca zastanawiałem...
...czy urodzinowe życzenie, to jedno jedyne z ogromu tylu,
spełni się nareszcie i uściskam Cię - mój wyczekiwany Synu
Która to już w mym życiu godzina?
Dzień piękny przeżyłem,
Moją wspaniałą Rodziną znów się cieszyłem.
Żonę czule ucałowałem,
Córce o misiach pośpiewałem,
Ciągle się też uporczywie z serca zastanawiałem...
...czy urodzinowe życzenie, to jedno jedyne z ogromu tylu,
spełni się nareszcie i uściskam Cię - mój wyczekiwany Synu
Ja mam czas do czerwca aby się ogarnąć. Póki co uważamy tzn bez zabezpieczenia starania są do 9dc. Do czerwca jest trochę czasu wiec mam nadzieje ze dojdę do siebie i lepiej się poczuje. Zajmę teraz myśli dbaniem o siebie.Mam dokładnie te same odczucia co Ty, tyle, że mój mąż nadal jest na nie, więc chyba jednak nie jest mi pisana ciąża na najbliższe pół roku. Chyba jest jakieś przesilenie wiosenne, bo też czuję się jakaś zaniedbana, dlatego mam postanowienie - muszę się ogarnąć, poumawiałam się do lekarzy, do dentysty, dziś nawet odwiedziłam kosmetyczkę i czuję się o niebo lepiej. Mam dużo pracy na najbliższe 2 miesiące więc, też myśl o ciąży spadnie na drugi plan. Będę się czuła dobrze fizycznie i psychicznie więc i może wtedy nadejdzie czas na podjęcie decyzji odnoście drugiego dziecka. Ale póki co, chętnie będę Was podczytywać i kibicować Miłego dnia
martoosia04
Pięknie Miś [emoji170][emoji170][emoji170]
Doczekasz się syna. Zobaczysz! [emoji170]
Doczekasz się syna. Zobaczysz! [emoji170]
martoosia04
Dziś mi się śnił mały chłopiec na USG, termin porodu miałam na 9 maj ! mam nadzieje, że to był sen proroczy !
Ja w udanym cyklu wyśniłam poród na 31.08 G. 21:30 z córeczka - póki co idzie ok - tp na 29.08 i wszystko wskazuje na córeczkę.
Życze tego samego ze spełnieniem marzenia o synusiu [emoji170]
reklama
Megi_Meg
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć to Twój sen faktycznie był proroczy trzymam kciuki za Twoją wizytę w piątek o ile dobrze pamiętam mi śniło się, że termin według miesiączki miałam na 9 maj, a na cesarke umawiałam się na 8 maja, bo 9 to jest sobota. Sprawdzam teraz w kalendarzu i faktycznie tak jest
Podziel się: