Megi_Meg
Fanka BB :)
@Naomi_24 widzę, że mamy podobny gust, u nas ubrania zaczynają być miętowo czarne Córka ma pokój szaro - biało - różowy, teraz zaczynamy wprowadzać trochę mięty, myślałam, że jak będę miała syna, to zrobie mu pokój szaro - biało - miętowy ale jeśli córka przejmie miętę, to pójdę w niebieski, o ile, to będzie syn ale póki tego nie wiem, to żyje marzeniami.
Odnośnie ćwiczeń, na dzień dzisiejszy wiem tylko tyle, że mężczyzna nie powinien jeździć na rowerze chcąc mieć syna, więc na córkę pewnie jest to wskazane. Na syna mężczyzna nie powinien pływać i biegać bo spada mu testosteron, więc na córkę pewnie można jeśli chodzi o kobietę, to czy ćwiczy czy nie, to podobno nie ma, to żadnego związku z planowaniem płci.
Odnośnie ćwiczeń, na dzień dzisiejszy wiem tylko tyle, że mężczyzna nie powinien jeździć na rowerze chcąc mieć syna, więc na córkę pewnie jest to wskazane. Na syna mężczyzna nie powinien pływać i biegać bo spada mu testosteron, więc na córkę pewnie można jeśli chodzi o kobietę, to czy ćwiczy czy nie, to podobno nie ma, to żadnego związku z planowaniem płci.