reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty[emoji3590]
Daję Wam cały róż a Wy ślijcie do mnie błękit [emoji170][emoji170]
Gratulacje, spokojnej ciąży i błękit dla Ciebie[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

reklama
@Jivka to życzę Ci dużo błękitu !!!!
@mis0890 ja tam czekam na wieści o ciąży
A ja będę tutaj obserwować i czekać na wieści o usg i kolejnych ciążach. Mam nadzieje ze za pare miesięcy sama się pochwale pozytywnym testem

Jivka gratuluję dwóch kresek i kciuki za chłopczyka

Belle81 powodzenia na wizycie jutro. Czekam na wieści jak się miewa twoja gwiazdeczka [emoji5]

@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek:) Bierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu:D
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką :)
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda" ;)
A jak Ty się czujesz?

Właśnie widziałam na wątku zdjęcie z nubem w 100% w gore na chłopca - urodziła sie dziewczynka. [emoji177] wiec wiecie, marzenia sie spełniają ;!

Zdarza się? Właśnie ja cichutko mam nadzieję że będzie dziewczynka a na usg w 13 tygodniu na podstawie nuba powiedziano mi że raczej chłopak..

reklama
@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek:) Bierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu:D
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką :)
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda" ;)
A jak Ty się czujesz?
A no widzisz, ja wierzę że u was Gwiazdeczka mieszka [emoji6]
Ja hm całkiem okej. Chyba nie powinnam narzekać. Standardowo trochę czuje się już obolała, zaczynaja mnie bolec uda i przeszkadzac duzy brzuszek. Ale przyznam, że szybciej i spokojniej mi ten czas leci niż w drugiej ciąży. Wtedy strasznie się pieklilam i ciągle szukałam objawów porodu, aby szybciej. Teraz jakoś inaczej, nie mam nawet apki do liczenia skurczów co w drugiej ciąży już dawno było grane na tym etapie. Mam wizytę za 2 tygodnie tj 4.04. Chłopcy trochę dają mi popalić, żebym za dużo nie odpoczęła i nie relaksowała się prze tym porodem.
Wyprawka już gotowa tylko czekać na dzidziusia. Ale święta za pasem, a po świętach to już czas wypatrywac rozwiązania.

Do góry