Gratulacje, spokojnej ciąży i błękit dla Ciebie[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]Trzymam kciuki za Wasze wizyty[emoji3590]
Daję Wam cały róż a Wy ślijcie do mnie błękit [emoji170][emoji170]
reklama
belle81
Fanka BB :)
@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek Bierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda"
A jak Ty się czujesz?
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
A jak Ty się czujesz?
Właśnie widziałam na wątku zdjęcie z nubem w 100% w gore na chłopca - urodziła sie dziewczynka. [emoji177] wiec wiecie, marzenia sie spełniają ;!
Zdarza się? Właśnie ja cichutko mam nadzieję że będzie dziewczynka a na usg w 13 tygodniu na podstawie nuba powiedziano mi że raczej chłopak..
cytrusowa85
Belle i jeszcze ja poproszę na niebiesko
martoosia04
Oddam swój cały błękit każdej potrzebującej - łapcie! [emoji170][emoji170][emoji170]
belle81
Ach,bardzo proszęBelle i jeszcze ja poproszę na niebiesko
Niech stanie się błękit!
reklama
Ann_
A no widzisz, ja wierzę że u was Gwiazdeczka mieszka [emoji6]@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek Bierz kochana wszystko.
A jak Ty się czujesz?
Ja hm całkiem okej. Chyba nie powinnam narzekać. Standardowo trochę czuje się już obolała, zaczynaja mnie bolec uda i przeszkadzac duzy brzuszek. Ale przyznam, że szybciej i spokojniej mi ten czas leci niż w drugiej ciąży. Wtedy strasznie się pieklilam i ciągle szukałam objawów porodu, aby szybciej. Teraz jakoś inaczej, nie mam nawet apki do liczenia skurczów co w drugiej ciąży już dawno było grane na tym etapie. Mam wizytę za 2 tygodnie tj 4.04. Chłopcy trochę dają mi popalić, żebym za dużo nie odpoczęła i nie relaksowała się prze tym porodem.
Wyprawka już gotowa tylko czekać na dzidziusia. Ale święta za pasem, a po świętach to już czas wypatrywac rozwiązania.
Podziel się: