reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty[emoji3590]
Daję Wam cały róż a Wy ślijcie do mnie błękit [emoji170][emoji170]
Gratulacje, spokojnej ciąży i błękit dla Ciebie[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

reklama
@Jivka to życzę Ci dużo błękitu !!!!
@mis0890 ja tam czekam na wieści o ciąży
A ja będę tutaj obserwować i czekać na wieści o usg i kolejnych ciążach. Mam nadzieje ze za pare miesięcy sama się pochwale pozytywnym testem

Jivka gratuluję dwóch kresek i kciuki za chłopczyka

Belle81 powodzenia na wizycie jutro. Czekam na wieści jak się miewa twoja gwiazdeczka [emoji5]

@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek:) Bierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu:D
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką :)
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda" ;)
A jak Ty się czujesz?

Właśnie widziałam na wątku zdjęcie z nubem w 100% w gore na chłopca - urodziła sie dziewczynka. [emoji177] wiec wiecie, marzenia sie spełniają ;!

Zdarza się? Właśnie ja cichutko mam nadzieję że będzie dziewczynka a na usg w 13 tygodniu na podstawie nuba powiedziano mi że raczej chłopak..

reklama
@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek:) Bierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu:D
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką :)
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda" ;)
A jak Ty się czujesz?
A no widzisz, ja wierzę że u was Gwiazdeczka mieszka [emoji6]
Ja hm całkiem okej. Chyba nie powinnam narzekać. Standardowo trochę czuje się już obolała, zaczynaja mnie bolec uda i przeszkadzac duzy brzuszek. Ale przyznam, że szybciej i spokojniej mi ten czas leci niż w drugiej ciąży. Wtedy strasznie się pieklilam i ciągle szukałam objawów porodu, aby szybciej. Teraz jakoś inaczej, nie mam nawet apki do liczenia skurczów co w drugiej ciąży już dawno było grane na tym etapie. Mam wizytę za 2 tygodnie tj 4.04. Chłopcy trochę dają mi popalić, żebym za dużo nie odpoczęła i nie relaksowała się prze tym porodem.
Wyprawka już gotowa tylko czekać na dzidziusia. Ale święta za pasem, a po świętach to już czas wypatrywac rozwiązania.

Do góry