cytrusowa85
Fanka BB :)
Oddaje Ci moja róźowość co prawda jedna mam Ale mocno charakterna więc fluidki podaję dotrą jutro na pewno!!!!Ach,bardzo proszę
Niech stanie się błękit!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oddaje Ci moja róźowość co prawda jedna mam Ale mocno charakterna więc fluidki podaję dotrą jutro na pewno!!!!Ach,bardzo proszę
Niech stanie się błękit!
Jutro czekam na Twoje wieści - wysyłam swój nadmiar różu jutro z rana robimy test, dzisiejszy popołudniowy (to już 5) dopiero teraz patrzę, że pokazuje coś coś...ale coś w to nie wierzę, Ż mówi, że za dużo moczu poszło i się rozmyło. martoosia04 - dziękuję. Okazało się, że Ż już o nutriton czytała ale się wahała. Rozwiałem dziś te wątpliwości w aptece i właśnie karmię Malutką dziękuję!!@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatek Bierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda"
A jak Ty się czujesz?
Dziewczyny poradzcie co robić. Z ♡ na 2 dni przed II na tescie owu nie wychodzi,zmniejszyć do 1 dnia przed pozytywnym testem?
Dziewczyny poradzcie coś.. Po pierwszym prenatalnym w 13 tygodniu Pani ginekolog powiedział że prawdopodobnie chłopiec.. Głupio się przyznać ale jak to powiedziała to od tamtego momentu się włączyłam.. Nic nie pamiętam co mówiła dalej.. Czy jednak ten nub jest omylny? Miała któraś taki przypadek?
Chyba nie ma się co łudzić..Pokaż nubik!
Ja bym się nie nastawiała na 100% na płeć określana w 13 tyg. Wszystko sie moze zdarzyć. Była tu Paulina, która pokazała nub dziewczynkowy i wczoraj drugi raz potwierdzony chłopiec.
Widziałam przypadki chłopięcego nuba w 100% i urodziła sie dziewczynka. Niestety musisz wytrzymać do dalszych tygodni. Wiem, że to trudne, bo sama jestem w 18tc i nie wiem kto tam mieszka u mnie.
Chyba nie ma się co łudzić..