reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Dziewczyny wy się znacie na określaniu płci z USGmoże coś wam się uda dopatrzeć. 13tc. Lekarz określił tak na 60% na dziewczynkę ale powiedział żeby sie też za bardzo nie nastawiać
Zobacz załącznik 947122
Według mnie dziewczynka
martoosia04
Raczej dziewczynka. [emoji178]
cytrusowa85
Mocna dziewczyna!Dziewczyny wy się znacie na określaniu płci z USG [emoji6] może coś wam się uda dopatrzeć. 13tc. Lekarz określił tak na 60% na dziewczynkę ale powiedział żeby sie też za bardzo nie nastawiać [emoji1787]
Zobacz załącznik 947122
Ann_
No i mi to wygląda na dziewczynke [emoji173]Dziewczyny wy się znacie na określaniu płci z USG [emoji6] może coś wam się uda dopatrzeć. 13tc. Lekarz określił tak na 60% na dziewczynkę ale powiedział żeby sie też za bardzo nie nastawiać [emoji1787]
Zobacz załącznik 947122
martoosia04
Ja nic nie piłam, nie brałam a poród przyjemniejszy bo aktywny. Nawet we wannie byłam na chwile. Ale to przy końcówce i niewiele to dało. Chwile po umyciu się przebili pęcherz i rodziłam. Jak ja bym chciała i teraz tak rodzic [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
gorligorligor
Widzicie kochane. Poród naturalny powinien być pięknym czasem a niestety wciąż brakuje fachowej opieki zwłaszcza psychologicznej. Ładne ściany szpitala to już coś,ale życzliwość personelu który robi wszystko byś urodziła godnie i szczęśliwie i by poród był jak najłatwiejszy w przebiegu dla Ciebie i dziecka,a nie położnej -to drugie. U nas wciąż to wszystko pozostawia wiele do życzenia. Może generalizuję, bo z pewnością są i złote położne i genialni lekarze,ale patrzę tak uśredniając po doświadczeniach własnych i koleżanek.
martoosia04
Tak, brakuje personelu z pełnego zdarzenia. Ja miałam położna bardzo mila, przychodziła tylko na chwile zbadać skurcze, tętno, rozwarcie i wychodziła. To był głownie czas mój i M.
reklama
Podziel się: