Maran-atha, a widzisz mi tez tak szybko leci ze nie ogarniam
, ale mam apke ktora.mi sledzi co i jak, bo troche czasu brak
Sylwia- pytasz o zakwaszanie i czy ktos mial chlopca po niskim ph, w 2 ciazy sie zakwaszalam i mialam mega sway, suple jony, dieta - no co tam by nie wymyslili, i mam synka(juz ma 2 lata), a w tej ciazy tez sie zakwaszalam- nie znam jeszcze plci mam jakos 17 tydzien teraz, więc dam ci znac
Ann- no fajnie jak sie chce tylko 3 dzieci i trafi sie ta corka, ja mysle ze gdybym chociaz miala 1 corke to nie mialo by dla mnie znaczenia jaka plec w pozniejszych ewentualnych ciazach,
Kindzia - nubek zawsze sie moze podniesc taka prawda, i to na kazdym etapie, wiele razy widze na nubowych stronach ze maja nuba plaskiego a sie podnosi, mowia ze płeć podstawowa to dziewczynkowa
, dopiero jak testosteron zaczyna pracowac u chlopcow to zachodza zmiany ktore uwidaczniaja plec plemniczka xy
, takze taki nub to 80%szans na dana plec, a co juz weszlo to i tak jest i jak ma sie podniesc to sie uniesie, widzialam dziewczyne ktora pokazywala w 13+ tyg plasko wszyscy ze dziewczynka a w 14 tyg juz pokazywala i stacking i chlopak, no i co zrobisz ,trzeba czekac i tyle
Martoosia- masz duze szanse na corke , ale lepiej o tym nie mysl i poczekaj do 16 tyg, wtedy juz mozna okreslic plec i bedziesz wiedziec, najlepiej sie nie nastawiac,
Ja troche zaluje ze wpadke zaliczylismy, zamiast takiego porzadnego sway, bo w sumie 3 dzieci to mi starczy, mimo ze mialam duzo faktorow "dziewczynkowych" no ale gwaracji nigdy nikt nie da
, trzeba sie godzic z losem jakby nie bylo,