martoosia04
Fanka BB :)
Wciąż przewaga na GIRL ale z zaznaczeniem, że to na pewno nie na 100% [emoji23] to jak wróżenie z fusów [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po tym zdjeviu nie wiem czy ktos odwazy sie dac 100%? Moja znajoma ma takie i tutaj bankowo PannaWciąż przewaga na GIRL ale z zaznaczeniem, że to na pewno nie na 100% [emoji23] to jak wróżenie z fusów [emoji23]
Po tym zdjeviu nie wiem czy ktos odwazy sie dac 100%? Moja znajoma ma takie i tutaj bankowo Panna Zobacz załącznik 945910
Trzymam kciuki za corcie u Ciebie. Tak będzie. Tylko zdjęcie masz za ciemne .Tu zdecydowanie panna. Nic od spodu nie daje złudnego cienia idącego w górę nuba.
Postaram się w tygodniu machnąć lepsze zdjęcie.
Trzymam kciuki za corcie u Ciebie. Tak będzie. Tylko zdjęcie masz za ciemne .
Marta widzę, że targaja Tobą takie same emocje co i mną, kiedy byłam na tym etapie ciąży. Ja nawet jak już miałam potty shot z 16tc doszukiwalam się czy to na pewno girl. Bo zdjęcia nuba nie miałam żadnego. Wogole na 3 ciąż A moje nie miałam zdjęcia nuba żadnego z moich dzieci [emoji23]Domyślam się, że to kiepska fota (bo druków nie mam, a to zdjęcie z ekranu starego monitora). Kiepsko cokolwiek dojrzeć. [emoji24] już tylko 6 dni do wizyty, więc zacznę od teraz co wizytę męczyć gina o fotę między nożkami [emoji23][emoji23][emoji23]
Marta widzę, że targaja Tobą takie same emocje co i mną, kiedy byłam na tym etapie ciąży. Ja nawet jak już miałam potty shot z 16tc doszukiwalam się czy to na pewno girl. Bo zdjęcia nuba nie miałam żadnego. Wogole na 3 ciąż A moje nie miałam zdjęcia nuba żadnego z moich dzieci [emoji23]