reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mówisz, że skoro nasz nub leżał w 12+5 to już nie powinien się podnieść? [emoji23]
Oj,to nie jest taki pewniak... Wczoraj rozmawiałam ze znajomą w ciąży boi prenatalnych (była 12+5) dowiedziała się ze dziewczynka(lekarz był przekonany) a wczoraj była na połówkowych i będzie mieć syna na 100% bo pięknie rozłożył nóżki. Dla niej ulga bo pragnęła chłopca. Ale widzicie jak to bywa;)

Oj,to nie jest taki pewniak... Wczoraj rozmawiałam ze znajomą w ciąży boi prenatalnych (była 12+5) dowiedziała się ze dziewczynka(lekarz był przekonany) a wczoraj była na połówkowych i będzie mieć syna na 100% bo pięknie rozłożył nóżki. Dla niej ulga bo pragnęła chłopca. Ale widzicie jak to bywa;)

No wlasnie. Na sierpniowkach tez zmiana była z dziewczynki na chłopca. Ech nie pozostaje nic jak czekać.

@SyLwuniaa ja pisałam, ze u mnie obumierały! Dziewczyny schodzą do 4-4,5 i zachodzą w ciąże. Także wiecie [emoji57] ważne tez czym zakwaszanie było, u mnie po vinegar padało, ale po summer eve było lepiej

Mówisz, że skoro nasz nub leżał w 12+5 to już nie powinien się podnieść? [emoji23]
Nie podniesie się .Max do 13tygodnia chociaż 12t3d 12t4d to już bardzo dobry czas do oceny . Z resztą nie tylko ocenia się kąt nachylenia Ale tez długość grubość zakończenie ogólny kształt. Bo u dziewczyn musi być cienki dlugi z widekami i on się chowa A u chłopców gruby krotki

Nie podniesie się .Max do 13tygodnia chociaż 12t3d 12t4d to już bardzo dobry czas do oceny . Z resztą nie tylko ocenia się kąt nachylenia Ale tez długość grubość zakończenie ogólny kształt. Bo u dziewczyn musi być cienki dlugi z widekami i on się chowa A u chłopców gruby krotki

Czyli co, nasza córeczka taką pozostanie? [emoji1317] jak myślisz?
IMG_3300.JPG

Ja to chyba psychiczna jestem w ogole bo ja co chwile powiększam to foto i wpatruje sie w ten niby nub. I wydaje mi sie że to jednak będzie chłopak [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Czyli co, nasza córeczka taką pozostanie? [emoji1317] jak myślisz?
Zobacz załącznik 945656
Ja to chyba psychiczna jestem w ogole bo ja co chwile powiększam to foto i wpatruje sie w ten niby nub. I wydaje mi sie że to jednak będzie chłopak [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
Mnie zastanawia ten "kapturek" na koncu czy to po prostu cień? Bo u dziewczynek w w idelkach ta kreska jest Na dole a tutaj jakby grzybek jaku chłopca *chyba ze to tylkood zdjecia taki cien.
Może spytaj tutaj Martusia http://www.ingender.com/forum/Forum.aspx?ID=95

Do góry