reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Justyna_maj2017 piękna córcia, gratuluję

@Grabcia123 oswoisz się wkrótce ale faktycznie niezłe jaja wyszły, dosłownie i w przenośni :)

@Marzycielka86 to my chyba dwie zostałyśmy na tej grupie bez ciąży... :( u mnie leci w sumie 7 cykl starań (w międzyczasie dwa kompletnie stracone) więc z takich typowo staraniowych to piąty. Mimo to wydaje mi się że to już wieczność bo 2,5 roku czekam na drugie maleństwo.

@Justyna_maj2017 piękna córcia, gratuluję

@Grabcia123 oswoisz się wkrótce ale faktycznie niezłe jaja wyszły, dosłownie i w przenośni [emoji4]

@Marzycielka86 to my chyba dwie zostałyśmy na tej grupie bez ciąży... [emoji20] u mnie leci w sumie 7 cykl starań (w międzyczasie dwa kompletnie stracone) więc z takich typowo staraniowych to piąty. Mimo to wydaje mi się że to już wieczność bo 2,5 roku czekam na drugie maleństwo.

U mnie w 7 sie udało [emoji6] No i nie zapominaj o @leeleeth - swoją droga dawaj znać czy sie udało kochana wam teraz!

Na pewno bedzie jakies tam rozczarowanie, że się nie udało, bo jednak poki nie znamy płci to jest 1% nadziei zawsze. Ale kiedy czytam wszystkie złe historie, to ja nie chce niczego innego jak zdrowego dziecka. Nawet trzeciego chłopca [emoji170] oszalejemy dla niego tak samo ;)

Justyna, cudowna córeczka! Śliczna! Podkradam fluidy - moze jak sie napatrze to odpadnie siusiak [emoji23][emoji23][emoji23] teraz dużo sil dla ciebie i szybkiego powrotu do domku.
Tu się zgadzam. Marzeniem każdej jest mieć zdrowego dzidziusia.

Nie miałam foto..próbuje się z tym oswoic ze będę miała drugiego księcia..;)
Mi ciężko z oswajniem. Drugi dzień i ciężko. Z 50% szans na dziewczynke spadło na 25% a w mojej głowie zero.
Mąż jest fajny cieszy się jak glupi-3 syn. Kolegom się chwali-fajnie. Mamy reakcja uuuuu myślałam że dziewczynka będzie Reakcji teściów się boje, bo na wieść o ciąży to zareagowali z wielkim niedowierzaniem a potem radość i ta pewność dziewczynka będzie a tu klapa babcia trzeci wnuk! Boję się że powie coś i mi się przykro zrobi.

Mi ciężko z oswajniem. Drugi dzień i ciężko. Z 50% szans na dziewczynke spadło na 25% a w mojej głowie zero.
Mąż jest fajny cieszy się jak glupi-3 syn. Kolegom się chwali-fajnie. Mamy reakcja uuuuu myślałam że dziewczynka będzie Reakcji teściów się boje, bo na wieść o ciąży to zareagowali z wielkim niedowierzaniem a potem radość i ta pewność dziewczynka będzie a tu klapa babcia trzeci wnuk! Boję się że powie coś i mi się przykro zrobi.

Kochana u nas też już teraz tylko 25% było ;) w cuda nie wierze[emoji23] najwyżej zapiszemy sie do @leeleeth na hodowle żeńskich plemników.

Anija jakie mialas staranka przypomnij,

Grabcia- drugi synek jest super, pomysl o tej wiezi miedzy chlopakami, beda razem.robic lego i kopac w pilke, lepszego prezentu dla syna nie znajdziesz :), naprawde dwoch chlopakow jest super , a moze jeszcze i na 3 sie zdecydujesz ;) to ja zawsze chetna do pomocy kochana :* , bedzie dobrze zobaczysz

Ja do meza ostatnio ze a co jak bedzie synek a on na to rzekl - "to wychowamy jak swoje" hahhaha [emoji23]no na zarty mu sie zebralo po prostu nie moge :D

Ja u siebieto hm sie boje bo bez planowania poszlo, a mialam robic ostry sway sama wiesz :) no i u nas teraz nr 3 a na 3 chcialam skonczyc takze wiesz nie raz do 3 razy sztuka. Nie raz do 4 a czasami i do 5 hahhaha [emoji23] ;)

reklama
Grabcia sprobuj potwierdzic na następnym usg, i bez dobrego potty shot nie wychodz od lekarza [emoji23], czy widzialas sprzet konkretnie, siurka i jajka?

Do góry