martoosia04
Fanka BB :)
Hey Gorligorligor [emoji846] nie lubię tortów bezowych[emoji14] a ze słodyczy toleruje gorzka czekolada i marchewkę [emoji23]
Ja ostatnio też nie bardzo za słodyczami. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey Gorligorligor [emoji846] nie lubię tortów bezowych[emoji14] a ze słodyczy toleruje gorzka czekolada i marchewkę [emoji23]
Ja za to w tej ciąży, mam ogromną ochotę słodycze, beza pavlova to moja ulubiona rozkosz. Mniam [emoji7]Hey Gorligorligor [emoji846] nie lubię tortów bezowych[emoji14] a ze słodyczy toleruje gorzka czekolada i marchewkę [emoji23]
@Justyna_maj2017 piękna córcia, gratuluję
@Grabcia123 oswoisz się wkrótce ale faktycznie niezłe jaja wyszły, dosłownie i w przenośni [emoji4]
@Marzycielka86 to my chyba dwie zostałyśmy na tej grupie bez ciąży... [emoji20] u mnie leci w sumie 7 cykl starań (w międzyczasie dwa kompletnie stracone) więc z takich typowo staraniowych to piąty. Mimo to wydaje mi się że to już wieczność bo 2,5 roku czekam na drugie maleństwo.
Tu się zgadzam. Marzeniem każdej jest mieć zdrowego dzidziusia.Na pewno bedzie jakies tam rozczarowanie, że się nie udało, bo jednak poki nie znamy płci to jest 1% nadziei zawsze. Ale kiedy czytam wszystkie złe historie, to ja nie chce niczego innego jak zdrowego dziecka. Nawet trzeciego chłopca [emoji170] oszalejemy dla niego tak samo
Justyna, cudowna córeczka! Śliczna! Podkradam fluidy - moze jak sie napatrze to odpadnie siusiak [emoji23][emoji23][emoji23] teraz dużo sil dla ciebie i szybkiego powrotu do domku.
Mi ciężko z oswajniem. Drugi dzień i ciężko. Z 50% szans na dziewczynke spadło na 25% a w mojej głowie zero.Nie miałam foto..próbuje się z tym oswoic ze będę miała drugiego księcia..
Mi ciężko z oswajniem. Drugi dzień i ciężko. Z 50% szans na dziewczynke spadło na 25% a w mojej głowie zero.
Mąż jest fajny cieszy się jak glupi-3 syn. Kolegom się chwali-fajnie. Mamy reakcja uuuuu myślałam że dziewczynka będzie Reakcji teściów się boje, bo na wieść o ciąży to zareagowali z wielkim niedowierzaniem a potem radość i ta pewność dziewczynka będzie a tu klapa babcia trzeci wnuk! Boję się że powie coś i mi się przykro zrobi.