reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No tak,ciąża:) Dziękuję. Dziś 14tc.
A jak się czuję...różnie. Początki masakra,teraz ciut lepiej ale też w zależności od dnia. Bywają dni ze nie czuję tej ciąży a następnego wracają mdłości i wszystkie niedogodności. Najgorsze są wieczory. Mam wrażenie że to nie minie:( Ale przeżyje,człowiek może się do wszystkiego przyzwyczaić.
Twój synuś już taki duży,9 miesięcy za chwilę będzie sam biegał. A jak wam się mieszka w pl,już się zaklimatyzowaliście.
Te początki najgorsze ale powinno już mijać. Mnie tak zawsze do 15 tc trzymało.
Początki były ciężkie bardziej dla syna bo szkoła, nowi koledzy itd a teraz to już wszystko super. Mąż jeszcze do maja w de będzie siedział ale jak wróci to już myśle wogole będzie super. Teraz wiaodmo troszkę gorzej bo sama tu siędzie ale w sumie i tak wszystko ogarniam

reklama
Mihasiaa , biedronka moj synus tez ze stycznia 2017 tylko kilka dni wcześniej bo 26 :) , takze my juz po :) , sto latek dla waszyxh chlopakow !

Justyna wielkie gratulacje ! Cudna malutka i najeazniejsze ze juz po ! No to zmihasiaa ty zostalas ;)

Grabcia jestem w wielkim szoku, ze tak nie bylo widac na początku od razu ale z Twojego pottyshot to kurde nic nie widze

Belle slodka niunia ,

Hej :) już jestem po. Rano była szybka decyzja o kroplowce z oksy, bo ciśnienie nie spadło, a miałam już 5 cm rozwarcia. Przed 9 podpieli mi pompę z oksytocyna, a mała była na świecie o 11:50. Waży 3440 g i ma 54 cm.

Zobacz załącznik 938471
Ojeny kochana, cudowna malutka. Jak ja Ci zazdroszczę [emoji7] Spokojnych chwil teraz życzę :*

Mihasiaa , biedronka moj synus tez ze stycznia 2017 tylko kilka dni wcześniej bo 26 :) , takze my juz po :) , sto latek dla waszyxh chlopakow !

Justyna wielkie gratulacje ! Cudna malutka i najeazniejsze ze juz po ! No to zmihasiaa ty zostalas ;)

Grabcia jestem w wielkim szoku, ze tak nie bylo widac na początku od razu ale z Twojego pottyshot to kurde nic nie widze

Belle slodka niunia ,
Sto lat dla Twojego synusia również :*

No zostałam sama na placu boju, a później kto najszybciej? Dziewczyny wy wszystkie chyba po drugiej połowie roku? @Luisa2018 jeszcze była bliska terminu, ale się nie odzywa...

Ja mam termin na 04.04 i co najlepsze teraz 32tc a ja nadal nie wiem jaka płeć bo dziecko tak sie zakrawa:-) :) na 1 prenatalnych nub wskazywał na chłopca lecz od tamtej pory nie można go potwierdzić.

reklama
Do góry