reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anija.82 i Grabcia moje gratulacje![emoji2]
Dzieci są najważniejsze[emoji7]

Justyna_maj2017 przyjmij moje gratulacje [emoji322] super że szybko poszło! I najważniejsze że już po [emoji41] teraz zostaje ta najlepsza cześć_wychowanie [emoji23]

reklama
Grabcia drugi, to DOPIERO drugi:)
Justyna wielkie gratki, że już po i wszystko ok. To najważniejsze!
Hej kitqa, hej Imama :)
Belle Tyś teraz o Pani ostoją spokoju :) super!
Miciurka-czas zasuwa. Zaraz wiosna :)
Michasia jeszcze momencik, zepniesz się i w mig będzie po wszystkim i będzie pareczka do kochania :)
Martusia -jasne, że kochasz i to jest najpiękniejsze!

Wierzę że mówisz to co teraz myślisz. Na pewno kochasz to maleństwo. I jeśli będzie chłopiec to niczego nie zmieni. Myślę jednak że to jest też na zasadzie wyporu. Lepiej sobie ułożyć tę "gorszą" wersję niż się gorzko rozczarować. Samą piszesz o oszczędności na wyprawce;)
Niestety nie wszystkie marzenia się spełniają,niektóre wyboru losu trzeba zaakceptować.
Tak samo myślę. Miałam to samo co Marta. Tak jest nam łatwiej. Jednak jak się okazuje że jest tak jak musalalysmy to boli w środku.
Martoosia oby jednak udało się spełnić wasze masprzenie i to była wasza Tosia [emoji173]

To was zaskoczę :) będzie chłopiec;)
O raju.. pomyśl moze tak ze synek będzie miał brata. To cudowna rzecz dla chłopców. Wierzę, że jakoś sobie to ulozysz. Bo na pewno pokochasz to bez wątpliwości [emoji846]
Hej :) już jestem po. Rano była szybka decyzja o kroplowce z oksy, bo ciśnienie nie spadło, a miałam już 5 cm rozwarcia. Przed 9 podpieli mi pompę z oksytocyna, a mała była na świecie o 11:50. Waży 3440 g i ma 54 cm.

Zobacz załącznik 938471
Gratuluję! Zdrówka dla Was.[emoji173]

Na pewno bedzie jakies tam rozczarowanie, że się nie udało, bo jednak poki nie znamy płci to jest 1% nadziei zawsze. Ale kiedy czytam wszystkie złe historie, to ja nie chce niczego innego jak zdrowego dziecka. Nawet trzeciego chłopca [emoji170] oszalejemy dla niego tak samo ;)

Justyna, cudowna córeczka! Śliczna! Podkradam fluidy - moze jak sie napatrze to odpadnie siusiak [emoji23][emoji23][emoji23] teraz dużo sil dla ciebie i szybkiego powrotu do domku.

reklama
Do góry