reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja za to w tej ciąży, mam ogromną ochotę słodycze, beza pavlova to moja ulubiona rozkosz. Mniam
emoji7.png
Mihasia ja w ciąży nie jestem a po czwartym dziecku się tak lasa na słodkie zrobilam, że makabra jakaś. Ja tu muszę schudną a nie dbać o moje pociazowe faldki; ) niby kolo to figura idealna, ale bez przesady; ) a znacie kawal? Od Nowego Roku już zadbałam w końcu o wagę. Już dwa razy ją z kurzu przetarlam :D

@anija.82 a ja Ci zazdroszczę, jesteś w moim wieku i czekasz na trzecie dziecko, ja mam jednego synka i nie mogę się doczekac drugiego dziecia, już mi totalnie pleć wisi.
Za to mnie troche pocieszyłaś niechcący :) przytulasy 9 i 11 dc i nie wiem czy dzisiaj 13dc rano mnie coś nie kłuło. Śluzu mało jakoś, testy owu mi nie wyszły. Nie wiem co z tą owulacją. Może dopiero będzie? Jak na mnie to już mega późno. Dzisiaj jak sie uda jeszcze poprawimy i tyle...
Dodam jeszcze niesmiało, że jakby sie jakimś cudem teraz udało, to bym miała tp w okolicach swoich urodzin....
U mnie też 7cykl był tym szczęśliwym.
A @martoosia04 w udanym 7 cyklu wyliczyla sobie ze tp miałaby na urodziny..:D
Widzisz podobieństwa...?;)
Trzymam kciuki. Myśl pozytywnie i nic się nie stresuj a maluszek sam wybierze czas kiedy zamieszka pod sercem

Tak, tak, u mnie tp wg OM wychodzi dokładnie w dzien moich urodzin :) moze sobie urodzę prezent ;)

Miś, jesli chodzi o starania, to u nas seks był na dzien przez owu - 5.12, 06.12 zabolało z rano jakby pęknięcie pęcherzyka. Mocno po prawej stronie.
Potem test dopiero 22.12 pokazał pozytyw.
Na usg pierwszym dzidzia o tydzien młodsza, podobnie na drugim. Potem juz tylko dwa dni młodsza, wiec maluch goni. Teraz wizyta za tydzień wiec zobaczymy jak tam nasz misiek.
Oczywiście suple typowo dziewczynkowe szły :)

reklama
Do góry