reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was dziewczyny wszystkie jak jestescie,najpierw musialam pogratulowac pyszczkowi super wiadomosc tak sie ucieszylam..

beti przespij sie poczuj lepiej i wracaj do nas..masz racje ja bym tez chciala aby ta stronka byla zawsze,ze bedziemy pisac o naszych dzieciaczkach jak sie chowaja a kazdej nowej dziewczynie bedziemy kibicowac dodawac sil do walki,bo my bedziemy dowodem ze sie udalo..co nie?

anufifio slonko moja ja zafasolkowana i jestem z wami i nie uciekne szybko..obiecuje..

gieoska czekamy na twoj test w poniedzialek i nastepne napiecie.a moze zrob juz jutro tescik choc ja mysle ze jest ciaza jezeli byly dwie kreseczki

margarito kochana jestwes z dzieciaczkiem na kolanach siedzialas i czekalas na wynik..super

aga no wklej zdjecie alanka my doczekac juz sie nie mozemy

ptasiorek,piekne uczucie jak widzie sie ten punkcik na usg wiedzac ze to nasza kruszynka,ja juz 4 raz to przechodze i za kazdym razem to inne uczucie jest tak piekne ze nie idzie tego okreslic slowami..

czarodziejko witam

bereshka masz racje my juz w krotce bedziemy wiedziec ja mam termin na 17 marca bedzie to 18 tydzien to moze juz zobaczy lekarz co jest..pisalas ze dzidzia twoja duza to na kiedy przesunal ci termin i ile miala dzidzia centymetrow jak bylas na usg?

reklama
a jak u Ciebie kikus lepiej troszku?:sorry2: szanowny dał jakis znak albo co ?:dry: pamiętaj,ze spokój wewnętrzny najwazniejszy....
Sama tez ostatnio myślalam o asus ale nic nie wiem:dry:

margarito wczoraj zadzwonil do domu a ze mnie nie bylo zadzwonil na komorke i byl zly ze nie siedze w domku i powiedzial zwe to jest ostattni jego telefon do mnie nie zapytal o mnie o dzieci o nic tym razem.powiedzial ze jak nie siedze w domu nie czekam na niego to juz go nie ma..i juz sie nie meldowal..mysle ze bedzie zle ze juz nie bedzie tak jak kiedys..

ehhh- szkoda slow.Ale nikt nie powiedzial,ze bedzie łatwo... nie poddawaj sie kiki - czas bedzie najlepszym doradcą...
Ja tez ide coś pozytecznego zrobic;-)

Do pozniej laseczki.

Pyszczek w ciąży hehehe Pyszczek w ciąży hehe :-D:-D:-D

Dzień dobry, dzień dobry! No widze że dobre wiadomości!
Pyszczek moje wielkie gratulacje!!!!!!!!
Ja rzadko do Was zaglądam ale to dlatego, że żle się czuję, tzn. Mam mega mdłości i cały czas odpoczywam, czyli śpię, nic mi się nie chce. Poza tym jest ok. Mimo, że nie piszę regularnie, to codziennie staram się nadrobic zaległości. Zresztą bardzo miło jest tu, a przede wszystkim jest Wasze wsparcie.
Zastanawiam się co dalej robić, bo kończą się moje ferie (jestem pedagogiem i mam ferie), a nie bardzo mam siły iść do pracy. Mam nadzieję, że do poniedziałku poczuję się lepiej.
Dziewczyny, jak długo może trwać takie złe samopoczucie? :-)

Kiki bardzo Ci współczuję, że masz takie problemy, ale nie poddawaj się, może potrzebujecie trochę więcej czasu. Mąż napewno zmądrzeje. To napewno tylko mały kryzys. Powodzenia

witaj madzia3:-):-) No ja Ci nie pomogę niestety, bo przy obydwoch ciążach czułam się rewelacyjnie:tak: Gdyby nie rosnący brzusio nie wiedziałabym ,ze jestem w ciąży;-) Ale tak chyba gdzie po 3 m-cu mijają te niedogodnosci.Wklej jakiś suwaczek, bo nawet zapomniałam,ze Ty zafasolkowana jestes:zawstydzona/y:

reklama
Do góry