reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No dziewczynki obiecane zdjecia mojego trzeciego mezczyzny... ALANKA...

aha zapomniałam Wam napisac ze lekarz niewydrukował mi zadnego zdjecia w 3D bo ani jedno niewygladało ładnie zawsze alnbo raczka albo nozka zasłonila ekran , i strasznie sie wiercił ciezko było ujac zdjecie... DSC02804.jpgDSC02802.jpgDSC02801.jpg

dziewczynki ja sie z Wami moze zegnac niebede bo napewno Was bede podgladac ale moja rola w tym forum juz sie skonczyła... sciskam Was mocno i życze samych fasolek.....

Czarodziejko wszystkieggo najlepszego z okazji urodzin!!!!:tak:wiem ze wczoraj miałas ale jakos tak wyszło z wrazenia ze zapomniałam:zawstydzona/y:

pyszczek ogromne gratulacje i szczesliwych 8miesiecy;-):-)

agnieszka sliczne fotki.jaki duzy juz alanek.czemu chcesz od nas odejsc.zostan z nami,bylas jedna z dobrych doradczyn..bedziemy plakac..

beti juz lepiej?

ptasiorek ja tez myslalam ze bedzie dobrze a to co widze to on ma szystko gdzies,wczoraj minely 2 tyg jak go nie widzialam..

pyszczek fajnego wypoczynku u mamusi zycze i szczesliwej drogi.

anufifi jeszcze na zakupach,czy juz po

wkleje wam dziewczyny fotki z ostatniego usg.sa troche niewyrazne bo robilam z telewizora telefonem jak ogladalam filmik..

kiki dziekuje za miłe słowa:zawstydzona/y:, ale doradzać juz niebede gdyż samej mi sie "niudało" z grzeczności poprostu wole nie "ryzykowac" na innych dziewczynach...

słabo widac na zdjeciach ale dzidzia napewno tam jest;-)

bede do Was zagladac:tak:

Ptasiorku powiem tak..bliskie spotkanie z panem K... zakończyło się oddaniem śniadania:baffled:nie wpływa jak narazie dobrze na mnie , no i tak jak napisałaś na 28 ta poranna poszła mi jeszcze raz niedawno:baffled: ale będę walczyć:-):-)

Aguś Alanek prześliczny:tak::-):-):-) następnym razem może będzie 3d:-):-)

Kiki kochana moja, fasolinka śliczna:tak::tak::-):-),tak się właśnie zastanawiam chłopczyk czy dziewczynka hehe:-).,a kiedy będziesz wiedziała płeć?:-)a ten Twój gamoń jak się obudzi to może już być za późno wrrrrr.... sorki kochana

Anufifi a co nam kupisz?:-):-):-):-)

reklama
aga ciesze sie ze bedziesz zagladac,zostan z nami,jak nie chcesz dorazac nie doradzaj ale zostan z nami.pisz jak alanek rosnie i dodawaj fotki z usg..

beti tez tak mysle co jest no wyglada na chlopca taki duzy jakis i tak czuje jak agnieszka ze bedzie chlopczyk.masz racje jak moj sie obudzi to ja najwieksze cierpienie przejde i juz nie bede chciala z nim byc.sama nie wiem co czulam jak z nim rozmawialam..kiedys na stare lata,poszukam sobie dziadzie i bede szczesliwa,jak narazie poswiece sie dzieciia a potem bede cos myslec..

Do góry