reklama
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
No dziewczynki obiecane zdjecia mojego trzeciego mezczyzny... ALANKA...
aha zapomniałam Wam napisac ze lekarz niewydrukował mi zadnego zdjecia w 3D bo ani jedno niewygladało ładnie zawsze alnbo raczka albo nozka zasłonila ekran , i strasznie sie wiercił ciezko było ujac zdjecie...
dziewczynki ja sie z Wami moze zegnac niebede bo napewno Was bede podgladac ale moja rola w tym forum juz sie skonczyła... sciskam Was mocno i życze samych fasolek.....
Czarodziejko wszystkieggo najlepszego z okazji urodzin!!!!wiem ze wczoraj miałas ale jakos tak wyszło z wrazenia ze zapomniałam
pyszczek ogromne gratulacje i szczesliwych 8miesiecy;-):-)
aha zapomniałam Wam napisac ze lekarz niewydrukował mi zadnego zdjecia w 3D bo ani jedno niewygladało ładnie zawsze alnbo raczka albo nozka zasłonila ekran , i strasznie sie wiercił ciezko było ujac zdjecie...
dziewczynki ja sie z Wami moze zegnac niebede bo napewno Was bede podgladac ale moja rola w tym forum juz sie skonczyła... sciskam Was mocno i życze samych fasolek.....
Czarodziejko wszystkieggo najlepszego z okazji urodzin!!!!wiem ze wczoraj miałas ale jakos tak wyszło z wrazenia ze zapomniałam
pyszczek ogromne gratulacje i szczesliwych 8miesiecy;-):-)
kiki750321
Fanka BB :)
agnieszka sliczne fotki.jaki duzy juz alanek.czemu chcesz od nas odejsc.zostan z nami,bylas jedna z dobrych doradczyn..bedziemy plakac..
beti juz lepiej?
ptasiorek ja tez myslalam ze bedzie dobrze a to co widze to on ma szystko gdzies,wczoraj minely 2 tyg jak go nie widzialam..
pyszczek fajnego wypoczynku u mamusi zycze i szczesliwej drogi.
anufifi jeszcze na zakupach,czy juz po
wkleje wam dziewczyny fotki z ostatniego usg.sa troche niewyrazne bo robilam z telewizora telefonem jak ogladalam filmik..
beti juz lepiej?
ptasiorek ja tez myslalam ze bedzie dobrze a to co widze to on ma szystko gdzies,wczoraj minely 2 tyg jak go nie widzialam..
pyszczek fajnego wypoczynku u mamusi zycze i szczesliwej drogi.
anufifi jeszcze na zakupach,czy juz po
wkleje wam dziewczyny fotki z ostatniego usg.sa troche niewyrazne bo robilam z telewizora telefonem jak ogladalam filmik..
kiki750321
kiki750321
kiki750321
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
kiki dziekuje za miłe słowa, ale doradzać juz niebede gdyż samej mi sie "niudało" z grzeczności poprostu wole nie "ryzykowac" na innych dziewczynach...
słabo widac na zdjeciach ale dzidzia napewno tam jest;-)
bede do Was zagladac
słabo widac na zdjeciach ale dzidzia napewno tam jest;-)
bede do Was zagladac
kiki750321
Ptasiorku powiem tak..bliskie spotkanie z panem K... zakończyło się oddaniem śniadanianie wpływa jak narazie dobrze na mnie , no i tak jak napisałaś na 28 ta poranna poszła mi jeszcze raz niedawno ale będę walczyć:-):-)
Aguś Alanek prześliczny:-):-):-) następnym razem może będzie 3d:-):-)
Kiki kochana moja, fasolinka śliczna:-):-),tak się właśnie zastanawiam chłopczyk czy dziewczynka hehe:-).,a kiedy będziesz wiedziała płeć?:-)a ten Twój gamoń jak się obudzi to może już być za późno wrrrrr.... sorki kochana
Anufifi a co nam kupisz?:-):-):-):-)
Aguś Alanek prześliczny:-):-):-) następnym razem może będzie 3d:-):-)
Kiki kochana moja, fasolinka śliczna:-):-),tak się właśnie zastanawiam chłopczyk czy dziewczynka hehe:-).,a kiedy będziesz wiedziała płeć?:-)a ten Twój gamoń jak się obudzi to może już być za późno wrrrrr.... sorki kochana
Anufifi a co nam kupisz?:-):-):-):-)
reklama
kiki750321
aga ciesze sie ze bedziesz zagladac,zostan z nami,jak nie chcesz dorazac nie doradzaj ale zostan z nami.pisz jak alanek rosnie i dodawaj fotki z usg..
beti tez tak mysle co jest no wyglada na chlopca taki duzy jakis i tak czuje jak agnieszka ze bedzie chlopczyk.masz racje jak moj sie obudzi to ja najwieksze cierpienie przejde i juz nie bede chciala z nim byc.sama nie wiem co czulam jak z nim rozmawialam..kiedys na stare lata,poszukam sobie dziadzie i bede szczesliwa,jak narazie poswiece sie dzieciia a potem bede cos myslec..
beti tez tak mysle co jest no wyglada na chlopca taki duzy jakis i tak czuje jak agnieszka ze bedzie chlopczyk.masz racje jak moj sie obudzi to ja najwieksze cierpienie przejde i juz nie bede chciala z nim byc.sama nie wiem co czulam jak z nim rozmawialam..kiedys na stare lata,poszukam sobie dziadzie i bede szczesliwa,jak narazie poswiece sie dzieciia a potem bede cos myslec..
Podziel się: