reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti picolo jak obiecałaś!!!! Hehhehehe... dzięki!

Anufifi kochana Ty też dobrze przeczuwałaś, dzięki że myślisz o mnie od 5 rano :-)

Wiecie co ja tez jakoś wiedziałam wczoraj...tzn nie to że wiedziałam że jestem w ciąży tylko że coś się ze mną dzieje, coś innego...I nie mogłam spać na plecach, bo jakoś tak mi było ciężko w brzuchu...dziwne uczucie, nie wiem jak to opisać..:-)

reklama
Ptasiorek dzięki wielkie!!! :-) jejku mam nadzieję że te miesiące będą wspaniałe, to moja pierwsza ciąża, więc i obawy...lęki...ale mam nadzieję że mi pomożecie tutaj przez to przejść :-) i że mnie nie wykopiecie z forum :-D bo ja chce tu zostać i dalej z Wami być

Kurcze 6ty cykl...owocny....:-):-):-)

kochana nikt Cię stąd nie wykopie:-)
będziemy krzyczeć jak się do nas oddzywać nie będziesz:-p:-p:-):-):-)

Beti suwaczek zmienię jak wrócę od gina i będę wiedziała że wszystko jest ok :tak: A własnie dziewczyny, bo ja się zapisałam na wizytę...ale może jeszcze od razu na usg?? Czy tylko na samo usg, nie wiem :confused: A już może być coś widać?? Jak myślicie??

MY cIĘ NAPEWNO NIE WYKOPIEMY ...PRZECIWNIE...ALE JA WIDZE ZE ZAFASOLKOWANE NAS POWOLI OPUSZCZAJĄ ...I RZADKO ZAGLĄDAJĄ I JUZ MI SMUTNO ŻE I TY NAS OPUŚCISZ...

a ja bym chciała, żeby ten wątek zrobił się taki, że zostaniemy tu wszystkie i będziemy na bieżąco jak nasze dzieciaczki rosną, tak już cały czas

Anufifi ja Was nie opuszczę! Obiecuję! :-) Dopóki nie zafasolkujecie będę z Wami kibicować. Inne dziewczyny chyba się przeniosły na inne wątki - Prszyszłe mamy. Ale ja nie chcę, zresztą nie ma jeszcze Listopada 2009 (chyba ja się będę na ten miesiąc kwalifikować?) a gdzie mi będzie lepiej niż u Was??

Dziewczyny, jestescie kochane!!! :-):tak:

reklama
PYSZCZKU, idż na kompleksową wizytę wraz z usg. Będzie widać ciążę, bo ja byłam na usg potwierdzającym ciążę tydzień po terminie @ i gin już na usg ciążę widział i wydrukował mi tą malusią kropkę, która jest Milenką :-)

Do góry