reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

madzia wysłałam Ci priv :tak:
I podejrzałam,ze masz juz Dawidka.No to suwaczki dwa conajmniej:-D Jeden Dawidkowy a drugi fasolkowy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kiki heh bardzo dziękuję za gratulacje! :-) Tak jak wcześniej pisałam, jeszcze sama nie oswoilam się z tą myślą :tak:
Kiki przykro mi,co to za zachowanie tego Twojego faceta? Masz siedziec w domu, nigdzie się nie ruszać i czekac aż on się laskawie odezwie...:angry: oj nieładnie. mam nadzieje że szybko zmądrzeje i wróci do domu .

Margaritta milo mi bardzo że cieszysz się i wzruszasz razem ze mną :-);-) i to z dzieckiem na kolanach na moje newsy czekać, heheh.. :-)
Mój M jak zobaczył test to mnie mocno przytulił, ale wiem że chyba jeszcze nie dowierza że się udało w końcu ;-)zresztą tak jak ja. umówilam się na wizytę razem z usg na 9go marca, wtedy jak lekarz potwierdzi to dopiero będzie radość! :-D

Madzia dziekuję :-) a suwaczki wstaw koniecznie, będziemy tu wszystkie wiedzialy co i jak z Tobą ;-)

Dziewczyny ja zmykam już na dzisiaj, muszę nas troszku spakować na ten wyjazd do mamy i niedługo M ma być, więc życzę Wam milego weekendu, myslę o Was i do zobaczenia w poniedziałek! Albo jak się uda to wcześniej :tak:
Anufifi czekam na wieści po poniedzialkowej wizcie u gina
Gosia czekam na wynik Twojego testu ;-)
Beti no i jaką decyzję podjęłaś? Będą staranka? Jesli tak to lada moment :-) a jeśli postanowiłaś przeczekać antybiotyk to wracaj szybciutko do zdrowia!

Buzialki ;-)

Pyszczku kochanie nie zdarzyłam sie pożegnać ...no nic miłego wyjazdu....
Ja po takich pieknych wieściach zabrałam sie za porzadki i jestem juz na końcówce , ale musiałam zaglądnąc ...

Margaritta ...oj słonko ty mnie gtym co piszesz już kolejny raz wzruszyłaś :-).
Sama sie zastanawiam co bede wy;prawiac jak na swoim dwie krechy zobacze...

tym czasem zbliża sie @ i powiem wam ze mam takie nerwy ze wszystich z domu przegoniłam bo inaczej zaraz kogos zamorduje.....

A ja się poddaję, nie dam rady założyć suwaczka, dla mnie to za trudne. Jak Wy to robicie? Margaritta ładnie sie do ciebie uśmiecham:-), help

KIKI... :-:)-( kurcze, a tak czekałam na jakieś pozytywne wieści, myślałam, że się coś ruszy między wami na plus :sorry2:

ANUFIFI, to ty szybka jesteś... mi te czynności zajęły czas od rana do teraz :baffled:
Jeszcze pościel zmieniałam, bo mamy w Lublinie piękną słoneczną sobotę, to wietrzę podusie na balkonie :-)
Mąż wyganay na zakupy obiadowe, bo mojaj mama dziś owołała obiad i robi tylko jutro:oo2: i muszę jeszcze obiad gotować :eek: a zawsze w weekendy mam luz kuchenny... no na ale nie dziś :sorry2:

PYSZCZEK... :-):-):-) jeszcze raz, ale fajnie! :-):-):-)

Ptasiorek ...ja w zeszłym tygodniu robiłam generalne to mi cały dzien zajęły ....ale dzisiaj nie był jeszcze tak źle wiec sie uwinełam :)jakos
jeszcze na zakupki miał mąz jechac ale stoi nade mna zebym z nim jechała ...heh...niech czeka ...pije kawe....

reklama
Do góry