reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beti ja tez bym tak chciała :-) ok to tak robimy :tak: :-)

Ptasiorku w takim razie musze zadzwonić do luxmedu i porozmawiać jak to wygląda, czy jak mam wizytę to czy ten mój gin też usg robi od razu . Dzięki za radę ;-)

Gosia co do objawów to raczej nie mam, tak jak pisałam ;-) tylko to dziwne uczucie w brzuchu, takie samo miałam kilka cykli wcześniej, ale wtedy chyba się nie utrzymało..A brzuch mnie boli tak jakby wszystkie mięśnie w brzuchu, trochę inaczej niż na @...ale wiesz że każda z nas jest inna...będę z całej siły trzymać kciuki za Twoje testowano w poniedziałek ;-):tak:

no to umowa stoi:-):-):-)
a ja wzięłam całego Bronka od dziś i chyba mam odlot
idę się położyć bo czuję się jakbym miała zaraz naprawdę odlecieć, a i na wymioty mi się zbiera:baffled::-(
buźka do później

Kicia dziękuję bardzo za gratulacje! :-):tak: Teraz czekamy do wizyty u gina, żeby potwierdził :tak::-)

Beti a się zgadzam na taką umowę :tak: a ja już zapodałam Luteinę, bo lekarz kazał mi nadal brać jak test będzie pozytywny :-)
Ja zaraz idę na szybką kąpiel bo mój M dzisiaj kończy pracę o 14, więc pewnie zaraz po 14 będzie, musze być do tego czasu gotowa, bo jedziemy jeszcze po prezent dla mamy, a potem już w trasę :tak: Dzisiaj tam nocujemy, więc ja będę w domu dopiero jutro wieczorem, więc odezwę się pewnie albo w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek.

Ale na razie jeszcze jestem :tak:

pyszczek gratuluje i jeszcze raz fratuluje,udalo sie,pisalysmy ci wczoraj ze czeste chodzenie do toalety to pierwszy z objawow ciazy,jeszcze raz gratuluje i zycze zdrowych 9 miesiecy..

reklama
ok- ogarnęłam się, Niki spi i spokojnie mogę pogratulować Pyszczkowi :tak: teścik piękny :rolleyes2: i chociaz nie "znam Cię" nie wiem nawet jak wyglądasz to... serio się wzruszyłam:sorry2: a co to będzie jak zobacze taki test Beti albo anufifi :sorry2:
W kazdym razie kochana ogromne gratulacje- i szczęśliwych 9 m-cy .

bukiet.jpg

Pamiętam jak ja pokazalam szanownemu test jak zaszłam z Martynką... nie zapomnę chyba tego nigdy.No i teraz poraz drugi tez pamietam ale to niedawno w sumie bylo:-D

Do góry