reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
Gratulacje :) Bedzie mocna grupa z sierpnia [emoji7] Spokojnych ciąż dziewczynki. U nas od jutra 30 tc, zleciało. Powoli przygotowuje się do porodu, przeraża mnie strasznie.

Ja jestem tu cały czas [emoji28]
Gdzież bym Was zostawiła [emoji16]

Co do planu doktorka to nie wiem, wizytę mam dopiero 21.12 wiec pewnie się dowiem.
A 12.12 mam laparo.
Wiec liczę, że wkrótce zobaczę kreski.
Gratuluje zafasolkowanym [emoji253]
Cudnie się czyta takie wiadomości!!! @Biesrobka0506 szczególnie Tobie! Bardzo czekałam na wiadomość o Twojej ciąży [emoji8] życzę spokojnych i szczęśliwych ciążowych miesięcy [emoji1307][emoji177]
@martooosia04 nie załamuj się działaj. Spokojnie i z konsekwencja! Zrób badania i skonsultuj z ginem! Będzie dobrze! [emoji1307]
Dziękuję bardzo [emoji7]

Grabcia, Kredkaczarna, Biedronka, belle, Miciurka gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] życzę zdrowych i spokojnych ciąż [emoji16] przesyłam różowe fluidy [emoji564][emoji3588][emoji517]

Ja w środę kończę 29 tydzień [emoji846] bardzo szybko to zleciało [emoji6]
Ooo kochana hej :) Jak się czujesz? Bo mi już doskwieraja ciazowe dolegliwości III trymestru. Jakie imie wybraliście dla księżniczki?

Ooo kochana hej :) Jak się czujesz? Bo mi już doskwieraja ciazowe dolegliwości III trymestru. Jakie imie wybraliście dla księżniczki?
Czuję się w miarę dobrze, ale też zaczyna mnie wszystko ciągnąć w dole [emoji6] mała w brzuchu jest bardzo ruchliwa i niektóre kopniaki są bolesne. Już się przyzwyczaiłam do myśli, że będę miała 2 dziewczyny w domu [emoji846] będzie Martynka [emoji16] a Wy jakie imię wybraliscie?

reklama
O matko jaki wysyp w tym listopadzie! Szok. Jeszcze raz wszystkim Wam gratuluję i życzę dużo zdrówka dziewczyny no i tego brokatu!!!

Mam pytanie z innej beczki. Co polecicie na infekcję intymną z tych rzeczy z apteki? To nie grzybica bo wiem jak wygląda, obstawiam bardziej jakąś bakteryjną. Może któraś coś stosowała?

Do góry