reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czuję się w miarę dobrze, ale też zaczyna mnie wszystko ciągnąć w dole [emoji6] mała w brzuchu jest bardzo ruchliwa i niektóre kopniaki są bolesne. Już się przyzwyczaiłam do myśli, że będę miała 2 dziewczyny w domu [emoji846] będzie Martynka [emoji16] a Wy jakie imię wybraliscie?
No mnie też już bolą kopniaki, coś czuję, ze wczesniej urodzę niż w lutym. U nas imie bo ciężkich negocjacjach też już wybrane. Nawet nie przypuszczałam, że będzie taki problem. Bedzie mała Klara :) A Martynka śliczne imię.

reklama
No mnie też już bolą kopniaki, coś czuję, ze wczesniej urodzę niż w lutym. U nas imie bo ciężkich negocjacjach też już wybrane. Nawet nie przypuszczałam, że będzie taki problem. Bedzie mała Klara :) A Martynka śliczne imię.
Ja mam termin na 14.02, ale też pewnie wcześniej urodze, bo tak jak w poprzedniej ciąży szyjka już mi się skrocila. Na szczęście od ponad miesiąca utrzymuje się na bezpiecznym poziomie. Bardzo ładne imię [emoji16] U nas tym razem byliśmy zgodni i szybko poszło z wyborem [emoji6]

Ja mam termin na 14.02, ale też pewnie wcześniej urodze, bo tak jak w poprzedniej ciąży szyjka już mi się skrocila. Na szczęście od ponad miesiąca utrzymuje się na bezpiecznym poziomie. Bardzo ładne imię [emoji16] U nas tym razem byliśmy zgodni i szybko poszło z wyborem [emoji6]
No ja synka urodziłam 1.5 tygodnia szybciej, a teraz wydaje mi się, ze bedzie to conajmniej 2 tyg, termin mam na 13.02 ;) No zobaczymy.

No ja synka urodziłam 1.5 tygodnia szybciej, a teraz wydaje mi się, ze bedzie to conajmniej 2 tyg, termin mam na 13.02 ;) No zobaczymy.
O to mamy właściwie taki sam termin [emoji16] ja urodziłam Agatke 5 dni wcześniej. Lepiej troszkę wcześniej urodzić niż po terminie, bo końcówka ciąży do przyjemnych nie należy [emoji6]

O to mamy właściwie taki sam termin [emoji16] ja urodziłam Agatke 5 dni wcześniej. Lepiej troszkę wcześniej urodzić niż po terminie, bo końcówka ciąży do przyjemnych nie należy [emoji6]
No ja też wolę urodzić niespodziewanie troszkę wczesniej, niż czekać po terminie. Spokojnej końcówki kochana oraz łatwego i szybkiego porodu :*

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
Super, gratulacje! a od kiedy planowaliście się starać ? :) w jakim wieku masz młdoszego synka?

ja mam faze na trzecie dziecko, planujemy tak aby urodziło się w 2020 roku, ale...kurde boję się reakji otoczenia a nawet rodziny, bo jak to mamy parke i myslimy o trzecim? Nawet moja mama tego nie rozumie :(

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
@Miciur-ka GRATULACJE :D
Ale numer:) Bogaty ten sierpień:D
Czasem lepiej jak los zdecyduje za nas,przynajmniej jesteśmy spokojniejszy.
Będzie co ma być. Oczywiście życzę różu ;)

reklama
ja mam faze na trzecie dziecko, planujemy tak aby urodziło się w 2020 roku, ale...kurde boję się reakji otoczenia a nawet rodziny, bo jak to mamy parke i myslimy o trzecim? Nawet moja mama tego nie rozumie :(
A ja mam dobry tekst na reakcję otoczenia,w każdej sprawie.
"Im jestem starsza,tym szybciej wzrasta liczba ludzi którzy mogą mnie pocałować w d..."
Życie jest Twoje,a nie otoczenia. I jeśli czegoś bardzo chcesz,to możesz to zrobić;)

Ostatnia edycja:
Do góry