reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czuję się w miarę dobrze, ale też zaczyna mnie wszystko ciągnąć w dole [emoji6] mała w brzuchu jest bardzo ruchliwa i niektóre kopniaki są bolesne. Już się przyzwyczaiłam do myśli, że będę miała 2 dziewczyny w domu [emoji846] będzie Martynka [emoji16] a Wy jakie imię wybraliscie?
No mnie też już bolą kopniaki, coś czuję, ze wczesniej urodzę niż w lutym. U nas imie bo ciężkich negocjacjach też już wybrane. Nawet nie przypuszczałam, że będzie taki problem. Bedzie mała Klara :) A Martynka śliczne imię.

reklama
No mnie też już bolą kopniaki, coś czuję, ze wczesniej urodzę niż w lutym. U nas imie bo ciężkich negocjacjach też już wybrane. Nawet nie przypuszczałam, że będzie taki problem. Bedzie mała Klara :) A Martynka śliczne imię.
Ja mam termin na 14.02, ale też pewnie wcześniej urodze, bo tak jak w poprzedniej ciąży szyjka już mi się skrocila. Na szczęście od ponad miesiąca utrzymuje się na bezpiecznym poziomie. Bardzo ładne imię [emoji16] U nas tym razem byliśmy zgodni i szybko poszło z wyborem [emoji6]

Ja mam termin na 14.02, ale też pewnie wcześniej urodze, bo tak jak w poprzedniej ciąży szyjka już mi się skrocila. Na szczęście od ponad miesiąca utrzymuje się na bezpiecznym poziomie. Bardzo ładne imię [emoji16] U nas tym razem byliśmy zgodni i szybko poszło z wyborem [emoji6]
No ja synka urodziłam 1.5 tygodnia szybciej, a teraz wydaje mi się, ze bedzie to conajmniej 2 tyg, termin mam na 13.02 ;) No zobaczymy.

No ja synka urodziłam 1.5 tygodnia szybciej, a teraz wydaje mi się, ze bedzie to conajmniej 2 tyg, termin mam na 13.02 ;) No zobaczymy.
O to mamy właściwie taki sam termin [emoji16] ja urodziłam Agatke 5 dni wcześniej. Lepiej troszkę wcześniej urodzić niż po terminie, bo końcówka ciąży do przyjemnych nie należy [emoji6]

O to mamy właściwie taki sam termin [emoji16] ja urodziłam Agatke 5 dni wcześniej. Lepiej troszkę wcześniej urodzić niż po terminie, bo końcówka ciąży do przyjemnych nie należy [emoji6]
No ja też wolę urodzić niespodziewanie troszkę wczesniej, niż czekać po terminie. Spokojnej końcówki kochana oraz łatwego i szybkiego porodu :*

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
Super, gratulacje! a od kiedy planowaliście się starać ? :) w jakim wieku masz młdoszego synka?

ja mam faze na trzecie dziecko, planujemy tak aby urodziło się w 2020 roku, ale...kurde boję się reakji otoczenia a nawet rodziny, bo jak to mamy parke i myslimy o trzecim? Nawet moja mama tego nie rozumie :(

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
@Miciur-ka GRATULACJE :D
Ale numer:) Bogaty ten sierpień:D
Czasem lepiej jak los zdecyduje za nas,przynajmniej jesteśmy spokojniejszy.
Będzie co ma być. Oczywiście życzę różu ;)

reklama
ja mam faze na trzecie dziecko, planujemy tak aby urodziło się w 2020 roku, ale...kurde boję się reakji otoczenia a nawet rodziny, bo jak to mamy parke i myslimy o trzecim? Nawet moja mama tego nie rozumie :(
A ja mam dobry tekst na reakcję otoczenia,w każdej sprawie.
"Im jestem starsza,tym szybciej wzrasta liczba ludzi którzy mogą mnie pocałować w d..."
Życie jest Twoje,a nie otoczenia. I jeśli czegoś bardzo chcesz,to możesz to zrobić;)

Ostatnia edycja:
Do góry