reklama
belle81
Fanka BB :)
@martoosia04 nie prawda że same. Jest Was tu kilka starających jak @BB_Anna , @anija.82 i inne (nie pamiętam ników przepraszam)Czyli z @leeleeth zostałyśmy same na placu boju? [emoji24][emoji24]
Jest Was spora grupa wsparcia tylko dziewczyny planują po cichu
Musisz odżywiać siebie i maluszka. Może z końcem 12tc apetyt wróci.Teraz już lepiej bo początki ciężkie chociaż problem z apetytem.. Jem raz Góra dwa razy już pod przymusem.. Ale owoce i lody kilogramami [emoji23][emoji23] no i bezsenność a tak to wszystko ok w 5tc zaczęłam plamic dostałam Luteine do 12tc
A co u was?? @belle81 @kredkaczarna??
A teraz dbaj o siebie i się nie przemeczaj
A ja poza brakiem okresu totalnie nic nie czuję. Przed terminem @ bóle podbrzusza i cycków a teraz wszystko przeszło. Są trochę pełniejsze ale nie wrażliwe.
Jutro idę na betę bo chcę zrobić przyrost 48.
Testy z dnia na dzień ciemniejsze więc myślę że jest ok
Nie mogę się doczekać aż zobaczę tą moją kropeczke
Grabcia123
Na pewno będzie ok!!! I życzę przynajmniej takiego przyrostu jak u mnie@martoosia04 nie prawda że same. Jest Was tu kilka starających jak @BB_Anna , @anija.82 i inne (nie pamiętam ników przepraszam)
Jest Was spora grupa wsparcia tylko dziewczyny planują po cichu
Musisz odżywiać siebie i maluszka. Może z końcem 12tc apetyt wróci.
A teraz dbaj o siebie i się nie przemeczaj
A ja poza brakiem okresu totalnie nic nie czuję. Przed terminem @ bóle podbrzusza i cycków a teraz wszystko przeszło. Są trochę pełniejsze ale nie wrażliwe.
Jutro idę na betę bo chcę zrobić przyrost 48.
Testy z dnia na dzień ciemniejsze więc myślę że jest ok
Nie mogę się doczekać aż zobaczę tą moją kropeczke
Mi się dziś śnił że będzie synek.. Za to na początku przyjaciółka pisała : zrób test śniło mi się że jesteś w ciąży i że będzie dziewczynka
belle81
Sny lubią być przeciwne A Ty masz i tak D w ie opcjeNa pewno będzie ok!!! I życzę przynajmniej takiego przyrostu jak u mnie
Mi się dziś śnił że będzie synek.. Za to na początku przyjaciółka pisała : zrób test śniło mi się że jesteś w ciąży i że będzie dziewczynka
Niedługo będziesz podglądać kto tam siedzi
Grabcia123
No za tydzień ma wizytę ale jeszcze się nie dowiem ktoś tam mieszka ale w sumie od kad się udało przestało nam zależeć na płciSny lubią być przeciwne A Ty masz i tak D w ie opcje
Niedługo będziesz podglądać kto tam siedzi
Tymon'sMom
Dziewczyny gratulacje ,super wiadomości !
@martoosia04 trzymaj się kochana i działaj ,działaj !
Ja czekam na testy, oczywiście całe planowanie nie wyszło i skończyłam na 1 dzień przed owu (wg temp.)
@rena-chan jaki miałaś plan w szczęśliwym miesiącu ?
@leeleth fajnie,ze jesteś co u ciebie i twoich chłopców ?, znasz już tą metodę twojego ginekologa na dziewczynkę ?
@martoosia04 trzymaj się kochana i działaj ,działaj !
Ja czekam na testy, oczywiście całe planowanie nie wyszło i skończyłam na 1 dzień przed owu (wg temp.)
@rena-chan jaki miałaś plan w szczęśliwym miesiącu ?
@leeleth fajnie,ze jesteś co u ciebie i twoich chłopców ?, znasz już tą metodę twojego ginekologa na dziewczynkę ?
Ja jestem tu cały czas [emoji28]
Gdzież bym Was zostawiła [emoji16]
Co do planu doktorka to nie wiem, wizytę mam dopiero 21.12 wiec pewnie się dowiem.
A 12.12 mam laparo.
Wiec liczę, że wkrótce zobaczę kreski.
Gratuluje zafasolkowanym [emoji253]
Cudnie się czyta takie wiadomości!!! @Biesrobka0506 szczególnie Tobie! Bardzo czekałam na wiadomość o Twojej ciąży [emoji8] życzę spokojnych i szczęśliwych ciążowych miesięcy [emoji1307][emoji177]
@martooosia04 nie załamuj się działaj. Spokojnie i z konsekwencja! Zrób badania i skonsultuj z ginem! Będzie dobrze! [emoji1307]
Gdzież bym Was zostawiła [emoji16]
Co do planu doktorka to nie wiem, wizytę mam dopiero 21.12 wiec pewnie się dowiem.
A 12.12 mam laparo.
Wiec liczę, że wkrótce zobaczę kreski.
Gratuluje zafasolkowanym [emoji253]
Cudnie się czyta takie wiadomości!!! @Biesrobka0506 szczególnie Tobie! Bardzo czekałam na wiadomość o Twojej ciąży [emoji8] życzę spokojnych i szczęśliwych ciążowych miesięcy [emoji1307][emoji177]
@martooosia04 nie załamuj się działaj. Spokojnie i z konsekwencja! Zrób badania i skonsultuj z ginem! Będzie dobrze! [emoji1307]
Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]
Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? )) !! Jak sie czujesz?
Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*
Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08
Tu moje no wiec tez niespodzianka [emoji14]
Tu moje no wiec tez niespodzianka [emoji14]
Załączniki
Grabcia123
O Boże Ty też?!!! Ale bomba!!! A tak się mieliście nie staraćAj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]
Tu moje no wiec tez niespodzianka [emoji14] Zobacz załącznik 919661
No my tak u nas wielka wpadka i dowiedziałam się z przypadku poszłam do giną spodziewałam się infekcji a on mnie na bhcg wysłał wyszłam oburzona. Ale mąż od razu kochanie zrób zrobiłam a tam wyniki 27.48 [emoji23] po 48h przyrost około 283%
reklama
cytrusowa85
Ale się kresunie posypały
GrATULAcJe wszystkim Wielkie
Zdrowych Dziewczyn życzę Wam !!!!
niech się spelnia Marzeń moC
GrATULAcJe wszystkim Wielkie
Zdrowych Dziewczyn życzę Wam !!!!
niech się spelnia Marzeń moC
Podziel się: