reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czyli z @leeleeth zostałyśmy same na placu boju? [emoji24][emoji24]
@martoosia04 nie prawda że same. Jest Was tu kilka starających jak @BB_Anna , @anija.82 i inne (nie pamiętam ników przepraszam)
Jest Was spora grupa wsparcia tylko dziewczyny planują po cichu ;)
Teraz już lepiej bo początki ciężkie chociaż problem z apetytem.. Jem raz Góra dwa razy już pod przymusem.. Ale owoce i lody kilogramami [emoji23][emoji23] no i bezsenność a tak to wszystko ok :) w 5tc zaczęłam plamic dostałam Luteine do 12tc

A co u was?? @belle81 @kredkaczarna??
Musisz odżywiać siebie i maluszka. Może z końcem 12tc apetyt wróci.
A teraz dbaj o siebie i się nie przemeczaj;)
A ja poza brakiem okresu totalnie nic nie czuję. Przed terminem @ bóle podbrzusza i cycków a teraz wszystko przeszło. Są trochę pełniejsze ale nie wrażliwe.
Jutro idę na betę bo chcę zrobić przyrost 48.
Testy z dnia na dzień ciemniejsze więc myślę że jest ok ;)
Nie mogę się doczekać aż zobaczę tą moją kropeczke :)

@martoosia04 nie prawda że same. Jest Was tu kilka starających jak @BB_Anna , @anija.82 i inne (nie pamiętam ników przepraszam)
Jest Was spora grupa wsparcia tylko dziewczyny planują po cichu ;)

Musisz odżywiać siebie i maluszka. Może z końcem 12tc apetyt wróci.
A teraz dbaj o siebie i się nie przemeczaj;)
A ja poza brakiem okresu totalnie nic nie czuję. Przed terminem @ bóle podbrzusza i cycków a teraz wszystko przeszło. Są trochę pełniejsze ale nie wrażliwe.
Jutro idę na betę bo chcę zrobić przyrost 48.
Testy z dnia na dzień ciemniejsze więc myślę że jest ok ;)
Nie mogę się doczekać aż zobaczę tą moją kropeczke :)
Na pewno będzie ok!!! I życzę przynajmniej takiego przyrostu jak u mnie :)
Mi się dziś śnił że będzie synek.. Za to na początku przyjaciółka pisała : zrób test śniło mi się że jesteś w ciąży i że będzie dziewczynka :)

Na pewno będzie ok!!! I życzę przynajmniej takiego przyrostu jak u mnie :)
Mi się dziś śnił że będzie synek.. Za to na początku przyjaciółka pisała : zrób test śniło mi się że jesteś w ciąży i że będzie dziewczynka :)
Sny lubią być przeciwne ;) A Ty masz i tak D w ie opcje;)
Niedługo będziesz podglądać kto tam siedzi:)

Dziewczyny gratulacje ,super wiadomości !
@martoosia04 trzymaj się kochana i działaj ,działaj !
Ja czekam na testy, oczywiście całe planowanie nie wyszło i skończyłam na 1 dzień przed owu (wg temp.)
@rena-chan jaki miałaś plan w szczęśliwym miesiącu ?
@leeleth fajnie,ze jesteś :) co u ciebie i twoich chłopców ?, znasz już tą metodę twojego ginekologa na dziewczynkę:oops: ?

Ja jestem tu cały czas [emoji28]
Gdzież bym Was zostawiła [emoji16]

Co do planu doktorka to nie wiem, wizytę mam dopiero 21.12 wiec pewnie się dowiem.
A 12.12 mam laparo.
Wiec liczę, że wkrótce zobaczę kreski.
Gratuluje zafasolkowanym [emoji253]
Cudnie się czyta takie wiadomości!!! @Biesrobka0506 szczególnie Tobie! Bardzo czekałam na wiadomość o Twojej ciąży [emoji8] życzę spokojnych i szczęśliwych ciążowych miesięcy [emoji1307][emoji177]
@martooosia04 nie załamuj się działaj. Spokojnie i z konsekwencja! Zrób badania i skonsultuj z ginem! Będzie dobrze! [emoji1307]

Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)
20181125_085902.jpeg

Załączniki

• 20181125_085902.jpeg
    20181125_085902.jpeg
    70 KB · Wyświetleń: 360
Aj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]

Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ? :))) !! Jak sie czujesz?

Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*

Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08

Tu moje :) no wiec tez niespodzianka [emoji14] ;)Zobacz załącznik 919661
O Boże Ty też?!!! Ale bomba!!! A tak się mieliście nie starać :)
No my tak :) u nas wielka wpadka i dowiedziałam się z przypadku poszłam do giną spodziewałam się infekcji a on mnie na bhcg wysłał wyszłam oburzona. Ale mąż od razu kochanie zrób zrobiłam a tam wyniki 27.48 [emoji23] po 48h przyrost około 283%

reklama
Do góry