reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki dziewczyny, generalnie kompletna wpadka!! , bo ja mialam takie zaburzenia hormonalne ze w ogole nie mogłam zajsc, obojetnie co by nie robic [emoji14] [emoji23], a przeciez rok bylo staran i nic, akurat tez wlasnie chcialam dopiero zaczac sie starac zeby urodzic 2020, bo juz stwierdzilam ze moze musze odpoczac i zaczelam.sie troche wycofywac z tej checi 3 go dziecka, zaplanowalam szkole itp. ale kupilam.wszystko na sway, i sobie myslalam ze zaczne delikatnie a zanim zajde pewnie z rok minie to sie szykowalam na ciaze poznym 2019, a tu dupa [emoji23][emoji23], teraz mialam tyle latania tyle zajec tyle na glowie, owulacja przyszla szybciej az o 4-5 dni, takze mega szybko no i wtedy juz bylo za pozno bo juz bylo dawno po ptokach ;), ale nigdy nie wierzylam ze ktorys zlapie jajo! Do samego konca wierzylam ze w nastepnym miesiacu juz zaczne swoje eksperymenty - Takze mega szok i niedowierzanie, i no nic zobaczymy co bedzie, lepiej sie nie nastawiac chociaz mega mi przykro ze nie zdazylam zrobic sway bo juz naprawde wszystko mam, suple czekaja itp.

U mnie tylko maz wie , nie wiem nie mam zamiaru nikomu mowic naprawde, moi rodzice jak sie dowiedza to sie przewroca naprawde...

Grabcia- czyli nie wiesz z kiedy seksy a kiedy owulka kompletnie sie nie spodziewalas :)? Ale numer hehe

Elena ty jakos zaszlas chwile przede mna z corka cos kojarze, pamietasz?mialam sway wszystko na dziewczynke a chlopak jest ;), moj mlodszy syn bedzie mial 2 latka na koniec stycznia , wyjdzie 2.5 roku roznicy pomiedzy najmlodszymi a najstarszy bedzie mial 6 lat jak sie dziecko 3 urodzi,

Trzymajcie kciuki za moj roz ! A ja trzymam za wasze :*

reklama
Belle- staram sobie tlumaczyc ze po prpstu mysialo tak byc bo ja naprawde zaczelam miec mysli ze juz nam dobrze dzieci w miare duze jeszcze rok i juz bysmy mieli 3 latka najmlodszego i spokoj w miare, i juz zaczynalam.miec watpliwosci, no wiec moze musiało tak byc a ta wpadka , ale troche sie napłakałam , no i nastawienie na syna w sumie , ale.przynajmniej juz wszystko mam, mialam sprzedawac ciuszki ale nie zdazylam

Mihasia i Justyna - lekkich porodow zycze ! Super imiona wybralyscie! I dopiero co mialyscie pozytywy a tu zaraz porod, ja zdazylam.zauwazyc ze duzo dziewczyn sie rodzi w lutym, z reszta moja siostra Martyna tez z lutego jest hehe ;)

BbAnna- kochana to raczej do lekarza bo bakterii tak nie wyleczysz sama, bo watpie ze nasiadowki cos pomoga, ja profilaktycznie stosowalam.aci jel i mnie sie nie czepilo nic , takze mysle ze do lekarza , wylecz sie najpierw a pozniej profilaktycznie uzywaj po wyleczeniu , zel o niskim ph jakis abiofem itp

Micurka trzymam kciuki za róż! to ja zaszłam w ciąże minimalnie później niż Ty bo moja jest z marca :) a planujemy tak, zeby między trzecim bobo a córką było 3 lata róznicy, a między synkiem a trzecim 5 lat :) Ale jak widac planować to mozna :D
A o jakie sway chodzi? wogóle przez czas mojej nieaktywności doszłyście do jakichś nowych wniosków co do tych planowań :) ? jakaś nowa metoda? pytam się tak ogólnie, bo my raczej nie będziemy planować, cięzko mi powiedzieć czy bym wolała chłopca czy dziewczynke, troche skłaniam sie ku córce bo by miała pokój z siostrą i mam duzo ciuszków (po synku rozdałam), ale to tylko taki argument materialny, bo uczuciowy to jest mi obojętnie i tak kocha się ponad wysztsko i każde dziecko jest wyjątkowe, czy to syn czy córka (a tak wychodząc w daleką przyszlość, to bardziej obawiam się buntu w okresie dojrzewania u córki niz u syna) :p

Dzieki dziewczyny, generalnie kompletna wpadka!! , bo ja mialam takie zaburzenia hormonalne ze w ogole nie mogłam zajsc, obojetnie co by nie robic [emoji14] [emoji23], a przeciez rok bylo staran i nic, akurat tez wlasnie chcialam dopiero zaczac sie starac zeby urodzic 2020, bo juz stwierdzilam ze moze musze odpoczac i zaczelam.sie troche wycofywac z tej checi 3 go dziecka, zaplanowalam szkole itp. ale kupilam.wszystko na sway, i sobie myslalam ze zaczne delikatnie a zanim zajde pewnie z rok minie to sie szykowalam na ciaze poznym 2019, a tu dupa [emoji23][emoji23], teraz mialam tyle latania tyle zajec tyle na glowie, owulacja przyszla szybciej az o 4-5 dni, takze mega szybko no i wtedy juz bylo za pozno bo juz bylo dawno po ptokach ;), ale nigdy nie wierzylam ze ktorys zlapie jajo! Do samego konca wierzylam ze w nastepnym miesiacu juz zaczne swoje eksperymenty - Takze mega szok i niedowierzanie, i no nic zobaczymy co bedzie, lepiej sie nie nastawiac chociaz mega mi przykro ze nie zdazylam zrobic sway bo juz naprawde wszystko mam, suple czekaja itp.

U mnie tylko maz wie , nie wiem nie mam zamiaru nikomu mowic naprawde, moi rodzice jak sie dowiedza to sie przewroca naprawde...

Grabcia- czyli nie wiesz z kiedy seksy a kiedy owulka kompletnie sie nie spodziewalas :)? Ale numer hehe

Elena ty jakos zaszlas chwile przede mna z corka cos kojarze, pamietasz?mialam sway wszystko na dziewczynke a chlopak jest ;), moj mlodszy syn bedzie mial 2 latka na koniec stycznia , wyjdzie 2.5 roku roznicy pomiedzy najmlodszymi a najstarszy bedzie mial 6 lat jak sie dziecko 3 urodzi,

Trzymajcie kciuki za moj roz ! A ja trzymam za wasze :*
Wiersz co u nas było tylko 2 razy był to 5 dc i 14dc..poszłam dość szybko do giną i stwierdził że to było w Punkt w owulacje po wielości ciałka żółtego i kołki tam parametrach.. Poprzednia ciążę też mi określił kiedy była owu a kiedy seksy :) ja odpuściłam całkiem starania... Po nowym roku miałam spróbować po rezonansie ale.. Już go nie zrobię [emoji23] nie było żadnych supli testów owu diety czy cokolwiek.. Dosłownie nic... I beta wyszła jakieś 4 dni przed spodziewana @...dla nas szok ja uwierzyłam dopiero po drugim usg [emoji23][emoji23] początki ciężkie i wogole widzę mnóstwo różnic w ciążach już na tym etapie ale w sumie obojgu nam płeć stała się obojętna

Ja dziś byłam na badaniach krwi w środę wyniki u lekarza, oby moje tsh spadło bo o to się martwię [emoji846]
Ale jestem na lekach więc powinno spaść. Boję się okropnie choć w środę pewnie też za wiele się nie dowiem bo to będzie 4 tygodnie i 4 dni [emoji23]

reklama
Elena- to cos mi sie.pomieszalo, bo myslalam..ze ty mala.szybciej urodzilas hah :),
Jesli chcesz 3 to dzialaj nie patrz na innych , tez bym nie miala preferencji jakby parka juz byla a ze 2 chłopów to wiadomo...;)

Grabcia no to zaszalalas ale pamiętasz ze jiz tu byla dziewczynka z wpadki z owulki takze kciuki ;)

Biedronka te testy ty ok 24 h sa wlaczone pozniej padaja ;)

Do góry