Dzieki dziewczyny, generalnie kompletna wpadka!! , bo ja mialam takie zaburzenia hormonalne ze w ogole nie mogłam zajsc, obojetnie co by nie robic [emoji14] [emoji23], a przeciez rok bylo staran i nic, akurat tez wlasnie chcialam dopiero zaczac sie starac zeby urodzic 2020, bo juz stwierdzilam ze moze musze odpoczac i zaczelam.sie troche wycofywac z tej checi 3 go dziecka, zaplanowalam szkole itp. ale kupilam.wszystko na sway, i sobie myslalam ze zaczne delikatnie a zanim zajde pewnie z rok minie to sie szykowalam na ciaze poznym 2019, a tu dupa [emoji23][emoji23], teraz mialam tyle latania tyle zajec tyle na glowie, owulacja przyszla szybciej az o 4-5 dni, takze mega szybko no i wtedy juz bylo za pozno bo juz bylo dawno po ptokach , ale nigdy nie wierzylam ze ktorys zlapie jajo! Do samego konca wierzylam ze w nastepnym miesiacu juz zaczne swoje eksperymenty - Takze mega szok i niedowierzanie, i no nic zobaczymy co bedzie, lepiej sie nie nastawiac chociaz mega mi przykro ze nie zdazylam zrobic sway bo juz naprawde wszystko mam, suple czekaja itp.
U mnie tylko maz wie , nie wiem nie mam zamiaru nikomu mowic naprawde, moi rodzice jak sie dowiedza to sie przewroca naprawde...
Grabcia- czyli nie wiesz z kiedy seksy a kiedy owulka kompletnie sie nie spodziewalas ? Ale numer hehe
Elena ty jakos zaszlas chwile przede mna z corka cos kojarze, pamietasz?mialam sway wszystko na dziewczynke a chlopak jest , moj mlodszy syn bedzie mial 2 latka na koniec stycznia , wyjdzie 2.5 roku roznicy pomiedzy najmlodszymi a najstarszy bedzie mial 6 lat jak sie dziecko 3 urodzi,
Trzymajcie kciuki za moj roz ! A ja trzymam za wasze :*
U mnie tylko maz wie , nie wiem nie mam zamiaru nikomu mowic naprawde, moi rodzice jak sie dowiedza to sie przewroca naprawde...
Grabcia- czyli nie wiesz z kiedy seksy a kiedy owulka kompletnie sie nie spodziewalas ? Ale numer hehe
Elena ty jakos zaszlas chwile przede mna z corka cos kojarze, pamietasz?mialam sway wszystko na dziewczynke a chlopak jest , moj mlodszy syn bedzie mial 2 latka na koniec stycznia , wyjdzie 2.5 roku roznicy pomiedzy najmlodszymi a najstarszy bedzie mial 6 lat jak sie dziecko 3 urodzi,
Trzymajcie kciuki za moj roz ! A ja trzymam za wasze :*