reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
rena-chan GRATULACJE!! Cieszę się, że w ciągu tylko jednego tygodnia mogę po raz drugi gratulować pięknej krechy - mało tego - i w tym przypadku czuję Wasz wymarzony róż, a nos mnie raczej nie myli, z doświadczenia ;) Pozdrawiam Was, czekam na dalszej wieści

Ostatnia edycja:
dwa dni temu powina byc, ale ostatnio miałam wahania, raz cykl 25 czasem 30 a przeważnie 29 dni.
Dziś z rana dopiero zaryzykowałam z testem, bo tak się bałam zburzyć mrzonki:p wyszło nie wyraznie wiec pędem na badanie krwi. Tylko że ten test niby miał byc czuły, więc kreska powinna być chyba wyraźniejsza. Kupiłam inny test czekam az mi się pęcherz wypełni:p
Gratulacje!!!
Mnie też się udało [emoji7] nie chwalilam się bo jestem po poronieniu w kwietniu.
Beta nr 1- 23,5 = 25 dc
Beta nr 2-75,6= 27 dc
Byłam już u gina i szybka wizyta u endo bo tsh 6.26 już na letrox 50 jestem
Progesteron 36.45 w 25 dc
Boję się, płeć nieważna, nie chce drugi raz przez to przechodzic

Termin według Om 03.08.2019 [emoji4]
Gartuluje :)

Czyżby moja wpadka otworzyła jakieś szczęśliwe pasmo :)
Dawaj6koniecznie znać kto u Ciebie mieszka :)

reklama
Ależ ten czas leci:) Kiedy prenatalne?
A jak się czujesz? Czy dzidzia mocno dokucza?
Teraz już lepiej bo początki ciężkie chociaż problem z apetytem.. Jem raz Góra dwa razy już pod przymusem.. Ale owoce i lody kilogramami [emoji23][emoji23] no i bezsenność a tak to wszystko ok :) w 5tc zaczęłam plamic dostałam Luteine do 12tc

A co u was?? @belle81 @kredkaczarna??

Do góry