reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bdm to baby dust method, opisywałam wcześniej na czym polega.
Ponoć mięta ma znaczenie ale zielona (spearmint) nie pieprzowa, i cynamon do kawy.
Wiecie na jednych zadziała odstęp, na innych dieta, a jeszcze inni nie maja żadnych zmian i przypadkiem utrafią wymarzona płeć. Nie ma ani jednej potwierdzonej metody planowania płci, nawet to co kitqa pisze o abstynencji jest nie potwierdzone, w sensie, że nie ma jakiejś mega wysokiej skuteczności w planowaniu. Bo pytanie polega na tym czy uda się zaplanować płeć przeciwna zgodnie z jakaś metoda, jak na razie tylko @mihasiaaa utrafiła pinka! Reszta poległa! Proszę pamiętajcie! Nawet ivf z selekcja płci często nie wychodzi!

@Luisa2018 co u Ciebie? Jak dzidzia?

@martooosia04 czytałaś o egs? Co myślisz o tej metodzie?

Ja mam teraz przymusowa przerwę, wiec niejako się nie staram do końca roku. Ale mam nadzieje, ze zaraz wracam do gry!
Trzymam kciuki!

Nie wiedziałam że ma to być mięta zielona Ja cały czas pieprzowa pije:szok:
Gdzie taka kupic? Już szukam na necie o co chodzi

reklama
@martooosia04 w bdm jest proste sex 2-3 dni przed owu, wyliczasz testami owu.
I do siedmiu dni po całkowita abstynencja.
IMG_5502.JPG
IMG_5446.JPG

Tutaj jest ściąga [emoji6]

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    208,8 KB · Wyświetleń: 665
  • IMG_5446.JPG
    IMG_5446.JPG
    138,3 KB · Wyświetleń: 675
BDM to znam - choć sami nie stosujemy za bardzo. Nie wiem ile dadzą rade przeżyć plemniki u mnie ale chyba niewiele bo ostatnie seksy około owu u nas nic nie dały.

U mnie jeśli owu faktycznie wychodzi 24/36h po ciemnych paskach to wychodzi z aktualnych boboseksów chłopak [emoji23] albo załapie sie na 0+12 bo pik jeszcze wczoraj wieczorem po powrocie z pracy miałam :/

Dzięki dziewczyny! @BB_Anna dla mnie to szok.. Nie dowierzą nie.. W poprzednim cyklu <3 były przed owu i w owu i nic a tutaj.. Chyba musieliśmy trafić naprawdę w sam środek owu... Nie wiem..jeszcze próbuje się oswoić z tym.. A czemu Ty dziś nie testujesz skoro jest 10dpo??

Pewna wizyta u ginekologa mnie gorzko rozczarowała, bo jak głupek nastawiłem się na to, że na 99% będę miał pierwszego syna. Z tymi kolorami to miałem na myśli wyłącznie to, że być może w przyszłości się jeszcze przydadzą i będą jak ulał na małego gościa, poza tym większość prezentów jakie ona dostanie, będzie w różu :-) (szwagierka niecały miesiąc temu chrzciła córeczkę, napatrzylem sie). Tym wpisem nie miałem nic negatywnego na myśli.
A ja myslalam ze bede miala corke i co mam 2 synow. I meza ktory na niech nie zasługuje bo niespecjalnie spędza z nimi. Nie bawi sie z nimi, nie zabiera ze soba, nie uczy męskiego świata. Nigdy nie byl z żadnym sam na placu zabaw. Zycie nie jest sprawiedliwe.

reklama
Do góry