reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pewna wizyta u ginekologa mnie gorzko rozczarowała, bo jak głupek nastawiłem się na to, że na 99% będę miał pierwszego syna. Z tymi kolorami to miałem na myśli wyłącznie to, że być może w przyszłości się jeszcze przydadzą i będą jak ulał na małego gościa, poza tym większość prezentów jakie ona dostanie, będzie w różu :-) (szwagierka niecały miesiąc temu chrzciła córeczkę, napatrzylem sie). Nie miałem nic negatywnego na myśli.
Chłopaku,nie myśl że za każdym razem kiedy otwierasz przed nami serce ktoś Cię tu ocenia negatywnie. To nie tak.
To nie twoja wina ze czujesz to co czujesz. Ważne że walczysz. I jestem pewna ze twoja mała dziewczynka będzie miała tatusia. Choćbyś miał gryźć ściany z bólu serca to malutka nie odczuje tego ze nie jest spełnieniem twoich marzeń. Wiem to.

Ostatnia edycja:
reklama
Kotuuu sorry myślałam że już tu trochę jesteś, myla juz mi się osoby [emoji849]
e3,4d to every 3 i 4 day, generalnie ta metoda to pierwotnie e3d a ja miałam sexy co 3/4dni dlatego tak piszę. A króliczki to sexy codzienne od okresu do owu.
A no widzisz Belle81 strach tam chodzić [emoji6] @Miciur-ka chodź i coś nam opowiedz : )
Jak tam egs'y? Nadal chcesz i się przygotowujesz?
No właśnie, dawno nie było nowości z zagranicznych stron

@Grabcia123 gratulacje! Pewnie teraz myślisz jak się to stało ;)
Ja już mężowi podaje ole chociaż @ nie ma jeszcze Szykuje się do nowego cyklu aha i miete już pije Nie wiem czy jakoś może zaszkodzić ewentualnej ciąży?
@anija.82 mięta to same dobrodziejstwa płynące z zielonych listków. I nawet jeśli jesteś w ciąży to nie zaszkodzi ;)

@anija.82 dokładnie.. Cały wieczór analizuje jak to się stało.. Mąż twierdzi że to było tydz temu w niedzielę (14dc).ale to dopiero byłby jakiś 9-10dpo..pojde na betę ale uwierzę chyba jak zobaczę usg albo chyba dopiero jak się urodzi.. Dziewczyny masakra.. Nie rozumiem na prawdę.. Jak to możliwe skoro tyle Msc starań prób testów owu temp.. I skąd ten lekarz to wiedział.. To jakiś jasnowidz czy coś..

@anija.82 dokładnie.. Cały wieczór analizuje jak to się stało.. Mąż twierdzi że to było tydz temu w niedzielę (14dc).ale to dopiero byłby jakiś 9-10dpo..pojde na betę ale uwierzę chyba jak zobaczę usg albo chyba dopiero jak się urodzi.. Dziewczyny masakra.. Nie rozumiem na prawdę.. Jak to możliwe skoro tyle Msc starań prób testów owu temp.. I skąd ten lekarz to wiedział.. To jakiś jasnowidz czy coś..

Kochana gratulacje!!!! Cieszę się, że się udało :) trzymam kciuki za spokojne kolejne 8,5 miesiąca ;)

Ja jak patrzę na ten wykres to tylko się załamuję. A gdyby coś miało z tego wyjść to tylko cudem.
IMG_2582.JPG

Załączniki

• IMG_2582.JPG
    IMG_2582.JPG
    214 KB · Wyświetleń: 374
eh, ja tez sie załamuje:(15-ty dc, wczoraj testy mega blade, nikłe dziś przed południem taki jak na foto a wieczorem już mega, mega blade. Coś nie tak... przecież testy mówią, że za 24-36h owu, wiec wieczorem powinien być pozytywny. Szaleją a w poprzednim cyklu (jeszcze się nie staraliśmy testy robiłam kontrolnie) długo były negatywy a potem kilka dni pod rząd pozytywne. Nic nie rozumiem :(

Załączniki

• IMG_20181010_083101_HDR.jpg
    IMG_20181010_083101_HDR.jpg
    643,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
eh, ja tez sie załamuje:(15-ty dc, wczoraj testy mega blade, nikłe dziś przed południem taki jak na foto a wieczorem już mega, mega blade. Coś nie tak... przecież testy mówią, że za 24-36h owu, wiec wieczorem powinien być pozytywny. Szaleją a w poprzednim cyklu (jeszcze się nie staraliśmy testy robiłam kontrolnie) długo były negatywy a potem kilka dni pod rząd pozytywne. Nic nie rozumiem :(

A ten wieczorny to pozytyw przecież ;) owu za rogiem.

Do góry