reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Grabcia gratulacje mocne :)
Widzisz kiedy tracimy nadzieję i sie poddajemy wtedy los lubi nas miłe zaskoczyć ;)
Czyli zostałam sama na polu boju :D
A ja?! @ nadal nie ma Dziś nie testowałem? Wykres ciekawy

Załączniki

• Screenshot_2018-10-11-09-50-55.jpg
    Screenshot_2018-10-11-09-50-55.jpg
    211,8 KB · Wyświetleń: 84
Kochana, która Ty metodę obralas. Ja pije pokrzywe nie miętę ma to znaczenie?

Bdm to baby dust method, opisywałam wcześniej na czym polega.
Ponoć mięta ma znaczenie ale zielona (spearmint) nie pieprzowa, i cynamon do kawy.
Wiecie na jednych zadziała odstęp, na innych dieta, a jeszcze inni nie maja żadnych zmian i przypadkiem utrafią wymarzona płeć. Nie ma ani jednej potwierdzonej metody planowania płci, nawet to co kitqa pisze o abstynencji jest nie potwierdzone, w sensie, że nie ma jakiejś mega wysokiej skuteczności w planowaniu. Bo pytanie polega na tym czy uda się zaplanować płeć przeciwna zgodnie z jakaś metoda, jak na razie tylko @mihasiaaa utrafiła pinka! Reszta poległa! Proszę pamiętajcie! Nawet ivf z selekcja płci często nie wychodzi!

@Luisa2018 co u Ciebie? Jak dzidzia?

@martooosia04 czytałaś o egs? Co myślisz o tej metodzie?

Ja mam teraz przymusowa przerwę, wiec niejako się nie staram do końca roku. Ale mam nadzieje, ze zaraz wracam do gry!
Trzymam kciuki!

@Grabcia123 ja nie mogę! Ale niespodzianka, super! Faktycznie ciekawe jak to się stało tym bardziej że beta już wyszła i kreskę widać, a 10 dpo by było bardzo szybko. Może Ci sie owu gdzieś przesuneła i może doczekały te plemniki z 1 seksów? Ogromne gratulacje!

@Marzycielka86 no i opócz wymienionych przez martoosie to jeszcze ja i @rena-chan i @belle81 i @kotuu i jeszcze kilka innych dziewczyn. Trochę nas tu jest oczekujących.

U mnie dzisiaj 9 dpo (a może 10 dpo).

Eh. Trochę się podlamalam. Wiem że to moje ostatnie podejście. Jakoś liczyłam, że będzie w miarę prosto dieta plus te 3-4 dni przed owu aby mieć pewność (moja siostra 2 razy córki raz syna "zrobila") dotarlo do mnie, że to jednak nie jest tak do końca :( moja gin. Wie i moich planach i mówiła tylko o metodzie czasowej w sensie ,że przed owu i i diecie . Pociesza się, że może skoro u siostry działała metoda przed owu to może u mnie :( słaby dzień dzisiaj mam

ja jakoś słabo wierzę w metodę większego odstępu od owu. Mam wrażenie, że plemniki mojego M. aż tyle nie dają rady.

U mnie wczoraj boboseksy. Szyjka od dwóch dni otwarta. Dziś od rana też. Ciut jeszcze śluzu rozciągliwego mam. Ale nie nastawiam się. Nie chcę, bo ostatnio miałam za dużo objawów na ciążę i nic nie wychodziło.

U mnie póki co same suple. Mięty nie lubię, chyba, że w gumie do żucia się liczy ;) :D

@leeleeth nie znam tej metody - powiesz o niej coś więcej?

reklama
ja jakoś słabo wierzę w metodę większego odstępu od owu. Mam wrażenie, że plemniki mojego M. aż tyle nie dają rady.

U mnie wczoraj boboseksy. Szyjka od dwóch dni otwarta. Dziś od rana też. Ciut jeszcze śluzu rozciągliwego mam. Ale nie nastawiam się. Nie chcę, bo ostatnio miałam za dużo objawów na ciążę i nic nie wychodziło.

U mnie póki co same suple. Mięty nie lubię, chyba, że w gumie do żucia się liczy ;) :D

@leeleeth nie znam tej metody - powiesz o niej coś więcej?
Moja siostra mówiła że o córkę starała się 2 cykle. Ale ona jest farciara. Co ważne ma reg. Cykle i ból okoloowulacyjny więc wie dokładnie kiedy co i jak. Wiesz u nas np. Zakładamy że owu będzie 15, sex zrobimy 12 i 13, a okaże się że owu przesunie się na 17 i dupa blada.

Do góry