reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Margaritta ja wiem ze na tym moim zdjeciu nic nie bylo widac bo pierwsze ja trzymalam test po drugie robione telefonem jak juz wieczor byl...ale dzis porownywalam te testy co wkleilam z tym moim i sa takie same...ale w pon sie okaze wszysko.

Margaritta ja chcę tej kawusi :tak:
Anufifi moja kochana spać przeze mnie nie będzie mogła :szok::-D
A ten Quick vue to lepiej płytkowy czy paskowy kupić??

Witaj Kiki!!
Bardzo miło z twojej strony że będziesz trzymała za nas kciuki
Nie będe niestety dziękował żeby nie zapeszać.
Miłego dzionka życzę - :)

Ja tam będę spokojnie w nocy spać :-):-D heh, nie zapeszać mi tu! Już tyle wytrzymałyście ze mną, do jutra niedaleko! :-)

Xavi ja też będę kciuki trzymać :-) mam nadzieję że masz świadomość jacy szczęściarze z Was, że tak szybko się udało zafasolkować :tak: Zobacz co my tu przechodzimy ;-)

reklama
Ja tam będę spokojnie w nocy spać :-):-D heh, nie zapeszać mi tu! Już tyle wytrzymałyście ze mną, do jutra niedaleko! :-)

Xavi ja też będę kciuki trzymać :-) mam nadzieję że masz świadomość jacy szczęściarze z Was, że tak szybko się udało zafasolkować :tak: Zobacz co my tu przechodzimy ;-)

Pyszczku to poczytaj książkę dr.Wójcika i może też się uda.
Ja mam ją więc mogę udostępnić.
nie ma problemu - :)

Do góry