reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

to zapraszam wszystkie do siebie na pazurki
rabacik jeszcze dam:-):-):-):-)
kochane zmykam się przygotować do klientki
buziaki:**************

reklama
no wlasnie Pyszczek o ktorej zrobisz test??o ktorej wstajesz??bo ja o 8chce wiedziec...o 8rano!!!ja wiem ze to sobota i pewnie chcesz sie wystac ale nie jutro:p
anufifi ja wlasnie testy przegladalam na allegro i wlasnie te qiuck viue byl tani i duzo go osob kupowala bo to polski test...w ogole na allegro sa jakies testy po 1,5 i masa ludzi je kupuje!a te bobo testy niebieskie sa lepsze od qiuck viue??

Buziaki Beti !!!

A my jutro po południu jedziemy do mojej mamy, na urodzinowego torta i poczęstunek. Dobrze że jutro ten test robię, bo będę już wiedzieć, że nie mogę toastów czymś "mocniejszym" wznosić :-):-D

Anufifi postaram się kupić taki test jak piszesz :tak:

witaj kicia!

beti pospalam troche ale snily mi sie bzdury i budzilam sie co chwilke ale troche wiecej pospalam jak poprzednie noce..

pyszczek a wiesz o tym ze czeste oddawanie moczu to tez pierwszy z wczesnych objawow ciazy,no to moze jest fasolinka.czekamy na wynik testu

Witam się kobietki. Martyska jednak wymarudzila:crazy: lekarz dzis jak tylko szanowny wroci z pracy.Niki poki co - odpukac :tak:
Becia wez no 35 zeta- smich :eek: znaczy sie smich jesli wiem ile kosztuje to normalnie w zakładzie.Ale skoro to sprawia Ci czystą przyjemność to chyba jest ok;-) a tych materiałów tyle,ze nie kaz mi wybierac dwoch:confused2: z 10 conajmniej-zalezy tez do czego przeciez.
gie-oska na wczorajszym Twoim tescie nie widziałam niestety zadnej drugiej kreseczki:sorry: jednak n atych które wkleiłas dzis owszem- i to calkiem dokładnie:tak: takze.....:-p
Pyszczek uparciuchu.Ale tak trzymaj- jeden dzien juz tylko a i tak wytrzymałaś :tak: Tylko nei wiem czy my tu wytrzymamy jeszcze caly jeden dzien:eek::-D
kiki babko kochana.... masz TY przejscia nie ma co.Wierze gdzies tam głęboko,ze jednak dacie rade :tak: najwazniejsze to Twój spokoj teraz i zdrowie.Pozdrawiam.
anufifi nie posprzatałas tej antresoli jeszcze?:sorry::-D a i fryz tez bym oblukała:zawstydzona/y:
A dzisiejszych wiesci od agi to sie nie doczekam na bank.Juz bym chcaiala wiedziec wszystko:sorry:

To co dziewczynki - po kawce :tak:

marka-inka.jpg

reklama
Ja tam na razie wolę sobie wmawiać że może jakieś zapalenie pęcherza mam :-D:-D:-D serio. Wiem że to może być objaw Dziewuszki, ale nic na razie sobie nie chcę wmawiać! Jakby co to za jakieś 10 dni staranka :-) Zaraz mnie pewnie ochrzanicie żeby tak nie mówić :-D:angry:
Może fasolinka, jejku, żeby była fasolinka :tak:

Do góry