reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aga ale mialas nosa co do plci...
od pocztaku czulas, ze to synus!!!
chlopaki beda sie super razem bawic!!!
a lekarka nie ma watpliwosci ty tez widzialas na usg???

czekamy na fotki!!!!
hmmm no to metoda sie nie sprawdzila...
zato te przeklete chinskie tablice sie sprawdzily! jak to wogole mozliwe ze to sie sprawdza???

Kicia ...przypadek...
Jak juz tak piszemy to ja wam napisze co tak naprawde powiedział mi lekarz. w klinice niepłodności:

otóż powiedział ze u nich poczynane sa dzieci głównie w owulke...bo albo ja wywołuja , albo wykonuja zabiegi własnie w tym dniu kiedy jest owulka...logiczne gdy kobiety staraja sie latami o dziecko...i w tym wypadku musieliby to byc sami chłopcy ...a nawet nie ma takiej tendencji....wg niego to rzzypadek do którego dorobiona została teoria...
ja sama nie wiem ...moze cos w tym jest moze nie ...naukowo niby nie udowodnione wiec każda sama sobie musi odpowiedziec ...

wiem ze Aga zrobiła wszystko co mogła...11 cykli monitoringu i planowania z cierpliwoscia ...wiec .....

sama nie wiem co myslec i co robic :confused::confused:

aga gratuluje Ci :tak::-) dobrze ze dzieciątko zdrowe

pozdrawiam wszystkie dziewczyny
niestety ostnio nie mam tak czasu aby zagladac tu na forum.
Ja jestem juz przed owulacją wiec może teraz nam sie uda... ;-)

kurde Ania teraz to ja juz nic nie wiem!!! :baffled:
mysle ze trzeba probowac...
moze sie uda???
w sumie ta metoda ma 85% skutecznosci i mimo tak skrupulatnego stosowania jak Aga i tak sie czasem nie sprawdza...

reklama
Agi maz musi miec napakowana facecikami armie i nawet po 2,5 dnia udalo im sie przezyc :-D

najlepiej bylo by serducha 4, 3 dni przed ale wtedy wogole mala szansa na ciaze!

Do góry