reklama
kiki750321
Fanka BB :)
witam dziewczyny.ja juz po lekarzu zrobil mi usg woreczka,watroby dal list do mojego ogolnego lekarza i musze zrobic termin.ale mysle ze jest ok bo nic nie mowil..
beti wpadne kiedys dop ciebie na pazurki albo ty mnie odwiedzisz to wiecej dziewczyn by sie zalapalo na pazurki..
czarodziejko wszystkiego naj naj naj,spelnienia marzen i duzo milosci..
bereshka wracaj do zdrowia,pij mleczko jak pisalas i herbatke z miodem i cytryna duzo cytrynki bo witaminka c..
pyszczek,dzisiaj tez by wyszedl test,uparciuch z ciebie!
anufifi to fajnie spedzisz piatek ja tez lubie na basen chodzimy co niedziele na basenik..
xavi tak bym chciala zeby wam sie udalo.widze jak bardzo ci zalezy my tu wszystkie bedziemy kciuki trzymac
jarzebinko jak wszyscy mowia ze dziewczynka to moze maja racje,zycze ci tego z calego serca
gieoska ja tez mysle ze to ciaza,gdyby jej nie bylo to i nie bylo by drugiej slabej kreseczki.ja mysle zo to dobry znak
aga napisz juz jak po usg ,czy jest dziewczynka czy nic lekarz nie widzial.juz niue moge doczekac sie wiadomosci..
beti wpadne kiedys dop ciebie na pazurki albo ty mnie odwiedzisz to wiecej dziewczyn by sie zalapalo na pazurki..
czarodziejko wszystkiego naj naj naj,spelnienia marzen i duzo milosci..
bereshka wracaj do zdrowia,pij mleczko jak pisalas i herbatke z miodem i cytryna duzo cytrynki bo witaminka c..
pyszczek,dzisiaj tez by wyszedl test,uparciuch z ciebie!
anufifi to fajnie spedzisz piatek ja tez lubie na basen chodzimy co niedziele na basenik..
xavi tak bym chciala zeby wam sie udalo.widze jak bardzo ci zalezy my tu wszystkie bedziemy kciuki trzymac
jarzebinko jak wszyscy mowia ze dziewczynka to moze maja racje,zycze ci tego z calego serca
gieoska ja tez mysle ze to ciaza,gdyby jej nie bylo to i nie bylo by drugiej slabej kreseczki.ja mysle zo to dobry znak
aga napisz juz jak po usg ,czy jest dziewczynka czy nic lekarz nie widzial.juz niue moge doczekac sie wiadomosci..
anufifi
tęsknię...
Bardzo mało!!!!!! ja płace 80 i myślałam ze robie za darmo!!! BO W SALONACH PŁACIŁAM BLISKO 200 ZŁ ...A ZA UZUPEŁNIENIE PŁACE 50
Gosia mnie tak trochę pobolewa, nie tak jakbym już miała okres, bo mnie zawsze w pierwszy dzień, jak już "leci" tak skręca z bólu że masakra a tu nic, tak jakby jeszcze było trochę czasu do @..ale wiesz ja sobie luteinę zapodaję dwa razy dziennie i dlatego pewnie @ dziś nie przyjdzie..
Beti no właśnie mnie się nie podoba raczej tak na całym, a widziałam u koleżanki siatkę na całych płytkach, na każdym pazurku, to nie bardzo.. ale tak jak piszesz fajnie. Ja z tych materiałów wybrałabym 21, 24,31,35 - np jako dodatek do sukienki w takim kolorze.
Beti no właśnie mnie się nie podoba raczej tak na całym, a widziałam u koleżanki siatkę na całych płytkach, na każdym pazurku, to nie bardzo.. ale tak jak piszesz fajnie. Ja z tych materiałów wybrałabym 21, 24,31,35 - np jako dodatek do sukienki w takim kolorze.
anufifi
tęsknię...
Witaj KIKI kochana..
no własnie gdzie ta AGA!!!!
no własnie gdzie ta AGA!!!!
anufifi
tęsknię...
Pyszczek a zrobisz tego tesciora wczesnie rano????bo ja nie bede mogła spac to pewne dzisiaj ....
i wiesz kup tego qiuck viue one popolarne powinny byc a dobre
i wiesz kup tego qiuck viue one popolarne powinny byc a dobre
reklama
Heheh Anufifi no co Ty, chyba nie przeze mnie spać nie będziesz mogła! Ja zrobię rano, zobaczę o której się przebudzę. Najgorzej że zawsze w nocy chodzę siku, a ostatnio nawet po dwa razy, nie wiem co mi się zrobiło więc muszę trochę dłużej wytrzymać, ale myslę że pewnie koło 7-8. Na pewno przed 8.
Podziel się: