reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam dziewczyny.ja juz po lekarzu zrobil mi usg woreczka,watroby dal list do mojego ogolnego lekarza i musze zrobic termin.ale mysle ze jest ok bo nic nie mowil..

beti wpadne kiedys dop ciebie na pazurki albo ty mnie odwiedzisz to wiecej dziewczyn by sie zalapalo na pazurki..

czarodziejko wszystkiego naj naj naj,spelnienia marzen i duzo milosci..

bereshka wracaj do zdrowia,pij mleczko jak pisalas i herbatke z miodem i cytryna duzo cytrynki bo witaminka c..

pyszczek,dzisiaj tez by wyszedl test,uparciuch z ciebie!

anufifi to fajnie spedzisz piatek ja tez lubie na basen chodzimy co niedziele na basenik..

xavi tak bym chciala zeby wam sie udalo.widze jak bardzo ci zalezy my tu wszystkie bedziemy kciuki trzymac

jarzebinko jak wszyscy mowia ze dziewczynka to moze maja racje,zycze ci tego z calego serca

gieoska ja tez mysle ze to ciaza,gdyby jej nie bylo to i nie bylo by drugiej slabej kreseczki.ja mysle zo to dobry znak

aga napisz juz jak po usg ,czy jest dziewczynka czy nic lekarz nie widzial.juz niue moge doczekac sie wiadomosci..

Gosia mnie tak trochę pobolewa, nie tak jakbym już miała okres, bo mnie zawsze w pierwszy dzień, jak już "leci" tak skręca z bólu że masakra :confused: a tu nic, tak jakby jeszcze było trochę czasu do @..ale wiesz ja sobie luteinę zapodaję dwa razy dziennie i dlatego pewnie @ dziś nie przyjdzie..

Beti no właśnie mnie się nie podoba raczej tak na całym, a widziałam u koleżanki siatkę na całych płytkach, na każdym pazurku, to nie bardzo.. ale tak jak piszesz fajnie. Ja z tych materiałów wybrałabym 21, 24,31,35 - np jako dodatek do sukienki w takim kolorze.

dlatego tylko tyle, bo może nie zawodowo:-) to tylko hobby:-)lubię to robić
poprawki darmowe jakby co:-):-):-):-):-)

Kiki cieszę się, że u Ciebie ok:-) jak nocka pospałaś trochę chociaż?

Ojej Beti to bardzo mało bierzesz, a przecież tyle przy tym dłubania i pracy! Ja płaciłam zawsze 90, a wypełnienie 45 zł.. :baffled:

Ja tez jestem ciekawa co u Agi będzie! :-)

Kiki witaj ;-)

reklama
Heheh Anufifi no co Ty, chyba nie przeze mnie spać nie będziesz mogła! :-D Ja zrobię rano, zobaczę o której się przebudzę. Najgorzej że zawsze w nocy chodzę siku, a ostatnio nawet po dwa razy, nie wiem co mi się zrobiło :confused: więc muszę trochę dłużej wytrzymać, ale myslę że pewnie koło 7-8. Na pewno przed 8.

Do góry