reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam

u mnie na 95% chłopczyk :tak::-D

dziewczyny niewiem co wam napisac bo chociaz mnie ta metoda nieposkutkowała to jakos wieze ze cos w niej jest ja serduchowałam wiecej niz 2,5dnia przed owulka i jest chopczyk wiez chyba musi byc wiecej niz 3 dni by byc pewniejszym dziewczynki:sorry2:

ja uciekam bo mam gosci bede wieczorkiem
ściskam Was mocno
z zdjecia tez wkleje wieczorkiem;-)

reklama
witaj margaritko ja dolanczam ze soczkiem.

kartofelki juz sie gotuja salata zrobiona tylko jeszcze jajeczka sadzone zrobie i ogad gotowy..

ciekawa jestem czy dojda nam dwie zafasolkowane,tak barzo bym chciala,robcie dziewczyny te testy pyszczek i gieoska czekamy chcemy byc ciociami..

No i wszystkie nasze wyliczenia wzięły w łeb! :-D
Aguś to będzie drugi chłopczyk, malutkie szczęście! :-):-):-)

Xavi czego to ja już nie czytałam! Jakie metody, jak wspomagać, jakie pozycje itd itd. :-D ale akurat tej książki jeszcze nie ;-) więc chętnie się nią zainteresuję :tak:

aga gratuluje fajnie,chlopczyki tez sa super.nastepna bedzie dziewczynka to zobacz jakie twoj maz mial oko juz ostatnio wypatrzyl tam siusiaczka.wiedzial co robi..to bedzie maly alanek..wklej fotke bo nie bedziemy mogly sie doczekac..juz sama jestem ciekawa co jest u mnie..

Kiki a wiesz jak ja bym chciała zostać mamusią! Pierwszy raz! :-)
Dobrze że mi przypomniałaś o obiadku, własnie...idę Laseczki obiad robić i wyskoczę po ten test. Jak nie będzie Quicka, to wezmę inny, trudno :tak:

Agus ja ci juz pisałam na gg ze to wielkie szczęscie miec dwóch chłopaków...pomysl jak beda starsci ...ahh przystojniacy wokół ciebie:)

Pyszczek ja czekam z toba oczywicie do jutra ...ze niecierpliwie to jasne ale czekam ...i nie namawiam :)
(jak pisałam juz wczoraj wiecej nie namawiam ) :)

No i wszystkie nasze wyliczenia wzięły w łeb! :-D
Aguś to będzie drugi chłopczyk, malutkie szczęście! :-):-):-)

Xavi czego to ja już nie czytałam! Jakie metody, jak wspomagać, jakie pozycje itd itd. :-D ale akurat tej książki jeszcze nie ;-) więc chętnie się nią zainteresuję :tak:

Więc prześlij mi na priva jakiegoś maila do ciebie i wieczorem jak będe w domu to ci prześlę tą książkę
:)

łooooooo matko- teraz to juz zgłuplam calkowicie:dry::confused::szok::sorry2: nic nie wiem:baffled::nerd::rofl2:
ale aga najwazniejsze jednak przy takiej wizycie to wiadomosc,ze zdrowe dzieciatko pod serduszkiem- prawda?;-) bo kazde dzieciątko to cud, niepowtarzalna łaska specjalnie dla nas....

Anufifi słonko, fajnie że czekasz ze mną :-) i reszta dziewczyn, które chcą zostać ciociami :tak: Oki, ja mykam, do później! Buziale ;-)

reklama
masz pyszczek racje obliczenia poszly w leb.tak jak mowi mi lekarz na to nie ma mocnych,nikt nie jest w stanie obliczyc co bedzie,to jedyne szczescie lub zbieg okolicznosci.moj lekarz mowi ze to wszystko zalezy od faceta,ja juz sama zwariowalam nic juz nie wiem

Do góry