reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczek ja zadnych obrjawow nie mam oprocz od czasu do czasu pobolewa brzuch jak przy @...a ciebie boli tak samo jak na @ czy troche mniej lub bardziej?bo mnie w sumie troche mniej niz jak przy @!ohh chicalabym aby byl juz pon:-)

Beti a to idzie na całą płytkę paznokcia? Ja miałam robione kilka razy żelowe tipsy, ale ostatnio nie noszę, bo bardzo szybko mi odrastają, a moją ukochaną kosmetyczkę od pazurków mam 90 km stąd i mi się nie chce jeździć na wypełnianie :sorry2: A miałam zawsze french ze zrobieniami. A ten materiał idzie na cały czy na końcówkę np tylko??

szkoda beti ze tak daleko ode mnie mieszkasz bo bym do ciebie na pazurki przybiegla;) a ile bierzesz za tipsy ze zdobieniami??

to zależy od wizji, ale generalnie jak kładę siatkę to tak tylko po trochę na każdym, tak żeby było nierówno, ale też za dużo miejsca nie zostało
tego jeszcze nie kładłam musze wypróbować

Anufifi no nie wątpię że swoje wycierpiał..:sorry2: a lubią Twoje dzieci chodzić na basen? Kurcze moja znajoma już z takim maluszkiem na basen chodzi :tak: Ja też tak kiedyś będę :-) Tylko muszę najpierw sama nauczyć się lepiej pływać, bo na razie to tylko na grzbiecie umiem :-D:-D:-D porażka, wiem..:sorry2:

ja biorę za wszystko 35
wziełam ten co Anufifi się podoba:-):-)czyli 27
a drugi z myślą o młodych co przychodzą i lubią róż nr 11:-):-)

uwielbiają ....ostatnio jak zrobilismy sobie wypad do Wisły do chodziliśmy w hotelu dwa razy dziennie....ja byłam umęczona bo weź tyle razy Tomka rozbieraj i ubieraj ale dziciaki przeszczęsliwe....

reklama
Pyszczek prosze mi opisac jak wygladaja obecnie twoje bole brzucha??silniejsze mocniejsze jak przy @??
Beti jaka cena u ciebie za tipsy ze zdobieniem??
ja tez musze swoja corke na basen zapisac bo ona wode uwielbia,jak bylismy nad morzem w wakacje to ja nie weszlam do wody bo zimno a ona leciala hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry