reklama
Pyszczek ja zadnych obrjawow nie mam oprocz od czasu do czasu pobolewa brzuch jak przy @...a ciebie boli tak samo jak na @ czy troche mniej lub bardziej?bo mnie w sumie troche mniej niz jak przy @!ohh chicalabym aby byl juz pon:-)
Beti a to idzie na całą płytkę paznokcia? Ja miałam robione kilka razy żelowe tipsy, ale ostatnio nie noszę, bo bardzo szybko mi odrastają, a moją ukochaną kosmetyczkę od pazurków mam 90 km stąd i mi się nie chce jeździć na wypełnianie A miałam zawsze french ze zrobieniami. A ten materiał idzie na cały czy na końcówkę np tylko??
anufifi
tęsknię...
ahhh działo sie Pyszczku ...ake dzisiaj ma same nagrody...dostał telefon i idziemy na basen ...ale co sie ucierpiał to jego bidulek
Anufifi no nie wątpię że swoje wycierpiał.. a lubią Twoje dzieci chodzić na basen? Kurcze moja znajoma już z takim maluszkiem na basen chodzi Ja też tak kiedyś będę :-) Tylko muszę najpierw sama nauczyć się lepiej pływać, bo na razie to tylko na grzbiecie umiem porażka, wiem..
anufifi
tęsknię...
uwielbiają ....ostatnio jak zrobilismy sobie wypad do Wisły do chodziliśmy w hotelu dwa razy dziennie....ja byłam umęczona bo weź tyle razy Tomka rozbieraj i ubieraj ale dziciaki przeszczęsliwe....
reklama
Pyszczek prosze mi opisac jak wygladaja obecnie twoje bole brzucha??silniejsze mocniejsze jak przy @??
Beti jaka cena u ciebie za tipsy ze zdobieniem??
ja tez musze swoja corke na basen zapisac bo ona wode uwielbia,jak bylismy nad morzem w wakacje to ja nie weszlam do wody bo zimno a ona leciala hehe
Beti jaka cena u ciebie za tipsy ze zdobieniem??
ja tez musze swoja corke na basen zapisac bo ona wode uwielbia,jak bylismy nad morzem w wakacje to ja nie weszlam do wody bo zimno a ona leciala hehe
Podziel się: