reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję, wiem zdrowie najważniejsze i z tego się cieszę:) mam takie zdjęcie ale nie wiem czy tam coś widać.. gdzie znajdę taka grupę na fb?Zobacz załącznik 904331

Może i nie jestem specjalistą, ale o nubach już też więcej niż trochę poczytałem i zdjęć usg obejrzałem po usłyszeniu informacji w 13 tc :) jak mi się uda to wstawię nuba naszej dziewczynki. Nie chcę wprowadzać w błąd, ale Jej był rzeczywiście nieco bardziej pochylony w dół niż ten, który Ty wysłałaś (mam to zdjęcie ciągle przed oczyma). Jakby nie było, gratuluję zdrowego dziecka, a jako że będę walczył o upragnionego syna - jeśli diagnoza Twojej gin się potwierdzi - wspaniałego chłopca :)

Ja brałam saw palmetto, folik i piłam sok z 100% żurawiny. Do tego 3 duze kawe z cynamonem i z 2 herbaty miętowe
Możesz mi napisać jak przyjmowałas Saw Palmetto ? Od jakiego dnia zaczynałas? Bo już kupiłam i z niecierpliwością czekam i nie wiem jak zacząć to wszystko brać. Teraz właśnie kończy mi się@. Dzięki wielkie za pomoc

Dzięki mihasiaaa za odpowiedź czyli teraz muszę czekać do kolejnego@ i zacząć suplementację ...
Już czasami główa mi pęka jak to wszystko sobie poukładać fajnie że znalazłam wasze forum
Pozdrawiam wszystkie staraczki i życze powodzenia w osiągnięciu wymarzonego celu

Ja biore 2x saw palmetto i 2xlukrecje + 1 FOLIK
A od jutra dorzucam sok żurawinowy. Trudno - zakwaszać sie trzeba, zeby potem nie cudować z żelami. Nie chce zabić plemników [emoji23]

reklama
Kobietki, znacie normy hormonów dla starających się o dziecko? W wynikach hormonów podają normy, a potem czytam, ze jednak mimo spełnienia normy, przy takim poziomie się nie zajdzie, albo łatwo
poronić. Podobno idealnie byłoby żeby TSH wynosiło 1 - 1,5, przy wyższym może być problem mimo że norma do 4, PRL około 12. Czy coś Wam o tym wiadomo?
Mam wyniki w środku normy oprócz estradiolu, który mam w dolnej normie a norma meeeega szeroka :/

Do góry