reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję, wiem zdrowie najważniejsze i z tego się cieszę:) mam takie zdjęcie ale nie wiem czy tam coś widać.. gdzie znajdę taka grupę na fb?Zobacz załącznik 904331

Może i nie jestem specjalistą, ale o nubach już też więcej niż trochę poczytałem i zdjęć usg obejrzałem po usłyszeniu informacji w 13 tc :) jak mi się uda to wstawię nuba naszej dziewczynki. Nie chcę wprowadzać w błąd, ale Jej był rzeczywiście nieco bardziej pochylony w dół niż ten, który Ty wysłałaś (mam to zdjęcie ciągle przed oczyma). Jakby nie było, gratuluję zdrowego dziecka, a jako że będę walczył o upragnionego syna - jeśli diagnoza Twojej gin się potwierdzi - wspaniałego chłopca :)

Ja brałam saw palmetto, folik i piłam sok z 100% żurawiny. Do tego 3 duze kawe z cynamonem i z 2 herbaty miętowe
Możesz mi napisać jak przyjmowałas Saw Palmetto ? Od jakiego dnia zaczynałas? Bo już kupiłam i z niecierpliwością czekam i nie wiem jak zacząć to wszystko brać. Teraz właśnie kończy mi się@. Dzięki wielkie za pomoc

Dzięki mihasiaaa za odpowiedź czyli teraz muszę czekać do kolejnego@ i zacząć suplementację ...
Już czasami główa mi pęka jak to wszystko sobie poukładać fajnie że znalazłam wasze forum
Pozdrawiam wszystkie staraczki i życze powodzenia w osiągnięciu wymarzonego celu

Ja biore 2x saw palmetto i 2xlukrecje + 1 FOLIK
A od jutra dorzucam sok żurawinowy. Trudno - zakwaszać sie trzeba, zeby potem nie cudować z żelami. Nie chce zabić plemników [emoji23]

reklama
Kobietki, znacie normy hormonów dla starających się o dziecko? W wynikach hormonów podają normy, a potem czytam, ze jednak mimo spełnienia normy, przy takim poziomie się nie zajdzie, albo łatwo
poronić. Podobno idealnie byłoby żeby TSH wynosiło 1 - 1,5, przy wyższym może być problem mimo że norma do 4, PRL około 12. Czy coś Wam o tym wiadomo?
Mam wyniki w środku normy oprócz estradiolu, który mam w dolnej normie a norma meeeega szeroka :/

Do góry