reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny i chłopaku :)

Maran-atha jest pod wrażeniem Twoich przygotowań do chłopaka. Widać co byśmy nie zrobili to i tak będzie tak jak nam jest pisane :)

Ja na chłopaka nie zrobiłam bardzo mało, ale mimo, że wyszła dziewczynka to się bardzo cieszę :)

Dzisiaj byłam na polowkowych i moja mała waży 400 g :)

Mihasia gratuluję zdrowej dziewczynki :) Zobacz załącznik 904060
Tobie również gratuluję zdrowej kobietki. Jest fantastyczna [emoji7]

reklama
Hej wszystkim :)
@mihasiaaa gratulacje ślicznej dziewczynki , czy mogłabyś przypomnieć w które dni się staraliście ?
@Justyna_maj2017 dla ciebie również , piękne macie dziewczynki.

Ja dzisiaj 7 dpo wczoraj i przedwczoraj miałam takie świdrujące kłucie jajnika z prawej strony a dzisiaj nic 0 ...zastanawiam się,czy coś się zaczęło dziać i zatrzymało :( pamietam to uczucie z pierwszej ciąży ,ale chyba kłuło mnie codziennie i dość długo...jak to było u was?

Hej wszystkim :)
@mihasiaaa gratulacje ślicznej dziewczynki , czy mogłabyś przypomnieć w które dni się staraliście ?
@Justyna_maj2017 dla ciebie również , piękne macie dziewczynki.

Ja dzisiaj 7 dpo wczoraj i przedwczoraj miałam takie świdrujące kłucie jajnika z prawej strony a dzisiaj nic 0 ...zastanawiam się,czy coś się zaczęło dziać i zatrzymało :( pamietam to uczucie z pierwszej ciąży ,ale chyba kłuło mnie codziennie i dość długo...jak to było u was?
My staralismy się jak testy zaczęły ciemnieć tj. 11.00 w sobotę a o 23.00 w sobotę był pik. Dodatkowo poprawilismy w niedzielę ok 24.00, niby mialo byc na 0+12.

Grabcia u nas nic ciekawego, czekam na @ a po nowym roku do dzieła ;)
Witaj mis0890 ✋ ja mam 2 synów z przytulnek co 2 dni od @ do owu.
Cześć Wam wszystkim :) wraz z żoną przygotowujemy się na przyjście Malutkiej, a i coraz częściej przegadujemy temat starań o drugie dzieciątko. Jedno jest pewne - oboje zgodnie chcemy podejść na poważnie do "Projektu SYN", co mnie bardzo buduje. Umówiliśmy się, że naszym prezentem na najbliższe święta będzie LC, pochwaliłem się nabytą od Was wiedzą odnośnie diety zasadowej (żona była chyba z początku zaskoczona ogromem informacji), łatwo pewnie nie będzie bo ona będzie musiała przez te min. 3 m-ce ograniczyć słodycze, które kocha a ja swoje ulubione weekendowe piwo ;) czego się jednak nie robi w kierunku spełnienia marzeń...gdyby człowiek mógł to cały świat obróciłby do góry nogami, byleby się tylko udało :) będziemy działać! Wszak nadal mamy 50/50. Nieraz żartuję do żony, że w najgorszym wypadku, kiedy reguła "do trzech razy sztuka" nie zadziała, to kupię sobie psa ;) oburza się wtedy strasznie i mówi, że z pewnością tak nie będzie :p Oby.

Ostatnia edycja:
@mihasiaaa @Justyna_maj2017 piękne dziewuszki :)
Rośnijcie dalej tak pięknie i zdrowo i rozsiewajcie tu róż:D
@mis0890 zbieraj informacje na temat "blue sway" ale nie zaprzataj tym głowy żonie,nie teraz. Ona teraz jest na etapie wicia gniazdka a nie planowania następnego maluszka. Widzę że oboje jesteście wobec siebie bardzo czuli i wrażliwi i żadno nie chce zrobić choć najmniejszej przykrości drugiemu. Teraz macie czas na kompletowanie wyprawki dla Michalinki. Skup się na tym,może poczytaj mądry poradnik ;)
Na synka przyjdzie czas. Ani się obejrzysz będziesz spełnionym tatą;)
A z tym pieskim chodź w zartach to coś jest:)
Mój M stwierdził że muszę się czymś zająć bo zwariuje w tych planowaniach córeczki i kupił mi w prezencie pieseczka,suczkę. Także wiesz;)

@mihasiaaa @Justyna_maj2017 piękne dziewuszki :)
Rośnijcie dalej tak pięknie i zdrowo i rozsiewajcie tu róż:D
@mis0890 zbieraj informacje na temat "blue sway" ale nie zaprzataj tym głowy żonie,nie teraz. Ona teraz jest na etapie wicia gniazdka a nie planowania następnego maluszka. Widzę że oboje jesteście wobec siebie bardzo czuli i wrażliwi i żadno nie chce zrobić choć najmniejszej przykrości drugiemu. Teraz macie czas na kompletowanie wyprawki dla Michalinki. Skup się na tym,może poczytaj mądry poradnik ;)
Na synka przyjdzie czas. Ani się obejrzysz będziesz spełnionym tatą;)
A z tym pieskim chodź w zartach to coś jest:)
Mój M stwierdził że muszę się czymś zająć bo zwariuje w tych planowaniach córeczki i kupił mi w prezencie pieseczka,suczkę. Także wiesz;)

Mój mąż tez kupił mi koteczkę persa. Przywiózł do domu śliczna kuleczkę. A jak zaczęłam smyrac po brzuszku to się okazało, ze koteczka ma jajka i histerii dostałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]

reklama
Co do psiaków to ja chyba mając silny instynkt macierzyński i brak partnera sprawiłam sobie takie białe maleństwo które ma już 9,5 roku. W tym samym czasie poznałam mojego obecnego męża haha. Co ciekawe to "chłopczyk" więc teraz dla obniżenia testosteronu w domu przydałaby sie dziewuszka.

Do góry