reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth i małych kotów naprawdę trzeba wiedzieć gdzie zajrzeć aby rozpoznać płeć,to trudne. U piesków wszystko na wierzchu:D
Ja oprócz mojej malutkiej pekinki mam jeszcze jedną jedną suczke podworkowa,kociczke i kocura. I zdecydowanie stwierdzam że panie są wdzieczniejsze do wychowania.;)

Dawno już nic nie pisałam ale zawsze was podczytuje i trzymam kciuki za każdego:) wczoraj byłam na badaniach genetycznych 14tc i podpytałam lekarke o płeć. Bardzo mocno pragnelam córeczki ale prawdopodobnie będzie chłopiec. Nub odstawal, lekarka mówi ze jeszcze jest to do potwierdzenia. Dziś mam wizytę u mojego gina i jestem ciekawa co on powie:happy2: nie będę oszukiwać, że serce mnie nie zakuło gdy dowiedziałam się, że syn ale już go kocham ponad życie. Córeczka zostanie takim niespelnionym marzeniem.

Dawno już nic nie pisałam ale zawsze was podczytuje i trzymam kciuki za każdego:) wczoraj byłam na badaniach genetycznych 14tc i podpytałam lekarke o płeć. Bardzo mocno pragnelam córeczki ale prawdopodobnie będzie chłopiec. Nub odstawal, lekarka mówi ze jeszcze jest to do potwierdzenia. Dziś mam wizytę u mojego gina i jestem ciekawa co on powie:happy2: nie będę oszukiwać, że serce mnie nie zakuło gdy dowiedziałam się, że syn ale już go kocham ponad życie. Córeczka zostanie takim niespelnionym marzeniem.
Gratuluję zdrowej dzidzi. A masz zdjecie nuba? Wstaw na grupę na fb, tam dziewczyny się znają na nubach :)

@Wymarzona C ważne, że jest i że wszystko ok!! daj znac po wizycie u gin :p
dziewczyny mam do was intymne pytanie... czy przy jakiejs infekcji ochodzi do zaczerwnienienia, zasiniena okolic intymnych?? wczoraj zauważyłam i troche mnie to martwi. bo nie piecze ani nic innego.....do gina mam sie zglosic po @....

@Grabcia123 ja miałam przy grzybicy zaczerwienione kiedyś mocno. Tak przy ujściu pochwy między wargami taka żywa czerwień. Tyle że towarzyszyło temu straszne swędzenie i pieczenie. Zasinienie to słyszałam we wczesnej ciąży się zdarza jak jest wszystko mocno ukrwione...

Dziękuję, wiem zdrowie najważniejsze i z tego się cieszę:) mam takie zdjęcie ale nie wiem czy tam coś widać.. gdzie znajdę taka grupę na fb? IMG_20181004_085705.jpg

Załączniki

• IMG_20181004_085705.jpg
    IMG_20181004_085705.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 108
reklama
@Grabcia123 ja miałam przy grzybicy zaczerwienione kiedyś mocno. Tak przy ujściu pochwy między wargami taka żywa czerwień. Tyle że towarzyszyło temu straszne swędzenie i pieczenie. Zasinienie to słyszałam we wczesnej ciąży się zdarza jak jest wszystko mocno ukrwione...
Dzięki za odp.. No właśnie ja żadnych upałów pieczenia swędzenia nic... Ale ciąża też na pewno nie... Zobaczymy dalej co będzie

Do góry