gorligorligor
Fanka BB :)
My przygarnelismy dwie kotki i później jeszcze trzecią, która okazala się kocurem równowagi plci u nas nie ma. 5iu chlopa i ja jedna plus dwie kotki i jeden kocur.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My staralismy się jak testy zaczęły ciemnieć tj. 11.00 w sobotę a o 23.00 w sobotę był pik. Dodatkowo poprawilismy w niedzielę ok 24.00, niby mialo byc na 0+12.
Ja brałam saw palmetto, folik i piłam sok z 100% żurawiny. Do tego 3 duze kawe z cynamonem i z 2 herbaty miętoweDzięki @mihasiaaa ,a czy ty przyjmowalas ten licorice root?
Gratuluję zdrowej dzidzi. A masz zdjecie nuba? Wstaw na grupę na fb, tam dziewczyny się znają na nubachDawno już nic nie pisałam ale zawsze was podczytuje i trzymam kciuki za każdego wczoraj byłam na badaniach genetycznych 14tc i podpytałam lekarke o płeć. Bardzo mocno pragnelam córeczki ale prawdopodobnie będzie chłopiec. Nub odstawal, lekarka mówi ze jeszcze jest to do potwierdzenia. Dziś mam wizytę u mojego gina i jestem ciekawa co on powie nie będę oszukiwać, że serce mnie nie zakuło gdy dowiedziałam się, że syn ale już go kocham ponad życie. Córeczka zostanie takim niespelnionym marzeniem.
Dzięki za odp.. No właśnie ja żadnych upałów pieczenia swędzenia nic... Ale ciąża też na pewno nie... Zobaczymy dalej co będzie@Grabcia123 ja miałam przy grzybicy zaczerwienione kiedyś mocno. Tak przy ujściu pochwy między wargami taka żywa czerwień. Tyle że towarzyszyło temu straszne swędzenie i pieczenie. Zasinienie to słyszałam we wczesnej ciąży się zdarza jak jest wszystko mocno ukrwione...