reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Rena-chan ja starając się o ciążę zawsze tsh miałam 2 z lekkim hakiem.
Normy badań z laboratorium zawsze podane są dla płci i wieku badanje osoby. Także nie sugeruj się czyimś normami.

reklama
Hej laseczki - jak humorki w piątkowy wieczór?

My z M. wymyśliliśmy sobie odświeżenie łazienki. Więc teraz planowanie, zakupy i trochę pracy przed nami. [emoji1303]
Do owu jeszcze trochę. Wczoraj dopiero poziom LH pokazywało na ok. 30, wiec jeszcze ok. 5-6 dni na moje oko.

Hej laseczki - jak humorki w piątkowy wieczór?

My z M. wymyśliliśmy sobie odświeżenie łazienki. Więc teraz planowanie, zakupy i trochę pracy przed nami. [emoji1303]
Do owu jeszcze trochę. Wczoraj dopiero poziom LH pokazywało na ok. 30, wiec jeszcze ok. 5-6 dni na moje oko.
Martoosia jakimi narzędziem określasz owu?

też kupiłam testy paskowe owulacyjne ale czytałam przed momentem, że jest cos takiego jak mikroskopowy tst owulacyjny Geratherm ovu control. Jest to test wielokrotnego użytku, co jeszcze bardziej przemawia na jego korzyść i sie zastanawiam kosztuje koło 140zł, ale skoro kupi się raz to jeśli by starania potrwały dłużej to może warto, sama nie wiem. Znacie to?

Hej witam się w 2 DC, miejmy nadzieję że szczesliwym,
Plan BDM, wołowina plus Red bill, słodkiego i tak dużo nie jem tylko raczej słono, pomidory bardzo czesto, zobaczę jak księżyc będzie nam sprzyjał (ale tym się tak nie sugeruje) wiesiołek i trzymajcie kciuki
Ovu koło 17 DC zobaczymy.

Wymarzona c gartuluje zdrowej dzidzi, wiadomo że ukłucie jest ale wiecie co ja jak tak poczytałam kilka stron wstecz i te wszystkie powiedzmy nieudane planowania to doszłam do wniosku byle by zdrowe bylo, może też takie mam podejście bo już swoje wymarzone dziewczyny mam a ta odmienna płeć to bardziej dla mojego, wiem że by się ucieszył choć mówi że jakby miał same baby to też by było bo już się przyzwyczail :)

Ja patrząc pod względem starań, i tylu znajomych tu którym te starania nie idą, to modlę sie o zdrowe dziecko. Fajnie gdyby to była dziewczynka ale jednak zdrowie najważniejsze! Kochać i tak bede ;)

Hej witam się w 2 DC, miejmy nadzieję że szczesliwym,
Plan BDM, wołowina plus Red bill, słodkiego i tak dużo nie jem tylko raczej słono, pomidory bardzo czesto, zobaczę jak księżyc będzie nam sprzyjał (ale tym się tak nie sugeruje) wiesiołek i trzymajcie kciuki
Ovu koło 17 DC zobaczymy.

Wymarzona c gartuluje zdrowej dzidzi, wiadomo że ukłucie jest ale wiecie co ja jak tak poczytałam kilka stron wstecz i te wszystkie powiedzmy nieudane planowania to doszłam do wniosku byle by zdrowe bylo, może też takie mam podejście bo już swoje wymarzone dziewczyny mam a ta odmienna płeć to bardziej dla mojego, wiem że by się ucieszył choć mówi że jakby miał same baby to też by było bo już się przyzwyczail :)
Hej trzymam mocno kciuki i pewnie nie jako jedyny będę czekał na rezultat Waszych starań. Dla Ciebie strzał w chłopaka będzie mega radością ,ale wierz mi, że dla Twojego M to będzie bomba radości na skalę światową ;-) mówi Ci to facet z krwi i kości :-) miłej niedzieli wszystkim

Hej trzymam mocno kciuki i pewnie nie jako jedyny będę czekał na rezultat Waszych starań. Dla Ciebie strzał w chłopaka będzie mega radością ,ale wierz mi, że dla Twojego M to będzie bomba radości na skalę światową ;-) mówi Ci to facet z krwi i kości :-) miłej niedzieli wszystkim
Drogi kolego mam pytanko do faceta z krwi i kosci:) Mam synka i planujemy drugie dziecko. Gdybys był na miejscu mojego męża, byłoby Ci wszystko jedno jakiej płci będzie drugie, wolałbys do kompletu dziewczynkę czy drugi facet byłby radością wielkości bomby na skale kosmiczną:p ?

reklama
Do góry