reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój M tak ambitnie nie podchodzi do starań. Oczywiście słucha się i dostosowuje ale nie ma takiego parcia. Ma swoich synów i przekazuje im swoje mądrości spędzając z nimi mnóstwo czasu. A ja wtedy zostaje sama ogarnieta tym brakiem.

reklama
Mój M tak ambitnie nie podchodzi do starań. Oczywiście słucha się i dostosowuje ale nie ma takiego parcia. Ma swoich synów i przekazuje im swoje mądrości spędzając z nimi mnóstwo czasu. A ja wtedy zostaje sama ogarnieta tym brakiem.
U mnie bylo identycznie, słuchał sie moich zaleceń, ale nie podchodził do tego zbyt poważnie. Może byłoby inaczej gdyby to on walczył o synka...

Wszystko dobrze, zdrowa dziewucha. Całe 460 g szczęścia :)
received_1962744610439886.jpeg

Załączniki

• received_1962744610439886.jpeg
    received_1962744610439886.jpeg
    79,1 KB · Wyświetleń: 773
reklama
Hej dziewczyny i chłopaku :)

Maran-atha jest pod wrażeniem Twoich przygotowań do chłopaka. Widać co byśmy nie zrobili to i tak będzie tak jak nam jest pisane :)

Ja na chłopaka nie zrobiłam bardzo mało, ale mimo, że wyszła dziewczynka to się bardzo cieszę :)

Dzisiaj byłam na polowkowych i moja mała waży 400 g :)

Mihasia gratuluję zdrowej dziewczynki :)
IMG_20181003_111553-1984x148t.jpg

Załączniki

• IMG_20181003_111553-1984x148t.jpg
    IMG_20181003_111553-1984x148t.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 764
Do góry