reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosia no co Ty dziś nie będę! Nie mam testu i już mocz poranny wysikany! hhehe..:-D trochę mnie brzuch boli jak na @...mam nadzieję że nie przylezie..

Anufifi własnie u mnie w okolicy ciężko dostac ten niebieski, w ogóle bobo testy jakoś niepopularne. A nie będę przecież wszystkich aptek w mieście zwiedzać :-) Ale tak jak piszesz jutro to już każdy powinien prawdę pokazać :tak:

Anufifi co to za akcja z Filipkiem wczoraj była! :szok: Współczuję tej wizyty u dentysty. Ja pamiętam jak byłam mała to uciekłam raz babce z fotela na korytarz. A teraz na luziku do dentysty chodzę, nie przeszkadza mi ;-)

Czarodziejka ode mnie też wszystkiego najlepszego, spełnienia tego upragnionego marzenia ! :tak:

Jarzębinka fajnie że się odezwałaś, cieszę się że Ci się dobrze w pracy układa, oby tak dalej i oby samopoczuce też się poprawiło :tak:

Gosia testuj w poniedziałek i zobaczysz że będzie ok! A objawy jakieś masz, czy tak jak ja nic?

Royanna wpadaj do nas częściej! :tak: W wolnych chwilach :-)
Ptasiorek ach te chłopy nasze.........:-D;-)

Bershka zdrowiej szybko ;-) zdrówka życzę

Beti po weekendzie to M Cię chyba jeszcze do pracy nie puści...ale wtedy cały dzień z nami na bb ;-)

Kiki przykro mi z powodu Twojej sytuacji, ale może wkrótce coś się wyklaruje . ściskam Cię mocno, piękny wiersz ;-)

Kicia pozdrawiam ciepło! :-)

Buziaki dla wszystkich Lasek!

reklama
a ile chcesz wybrac??mi sie podoba nr.9,10,11,21,22,23,26,33! ale jak to sie nakladal na paznokcie skoro to material??

Do góry