reklama
anufifi
tęsknię...
spróbuj kupic ten niebieski ...choc jutro to juz kazdy wyjdzie ....
Anufifi własnie u mnie w okolicy ciężko dostac ten niebieski, w ogóle bobo testy jakoś niepopularne. A nie będę przecież wszystkich aptek w mieście zwiedzać :-) Ale tak jak piszesz jutro to już każdy powinien prawdę pokazać
witam niewitane:-):-)
dziewczyny potrzebuje waszej pomocy jako klientki:-):-):-):-)
kupiłam materiał do zdobień na pazurki
pomóżcie wybrać, które się Wam podobają:-):-):-):-)
ja wiadomo swój gust:-) a Wasz?:-):-)
MATERIAŁ DO ZDOBIEŃ WIELKI ARKUSZ - 40 wzorów (560724667) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny potrzebuje waszej pomocy jako klientki:-):-):-):-)
kupiłam materiał do zdobień na pazurki
pomóżcie wybrać, które się Wam podobają:-):-):-):-)
ja wiadomo swój gust:-) a Wasz?:-):-)
MATERIAŁ DO ZDOBIEŃ WIELKI ARKUSZ - 40 wzorów (560724667) - Aukcje internetowe Allegro
Anufifi co to za akcja z Filipkiem wczoraj była! Współczuję tej wizyty u dentysty. Ja pamiętam jak byłam mała to uciekłam raz babce z fotela na korytarz. A teraz na luziku do dentysty chodzę, nie przeszkadza mi ;-)
Czarodziejka ode mnie też wszystkiego najlepszego, spełnienia tego upragnionego marzenia !
Jarzębinka fajnie że się odezwałaś, cieszę się że Ci się dobrze w pracy układa, oby tak dalej i oby samopoczuce też się poprawiło
Gosia testuj w poniedziałek i zobaczysz że będzie ok! A objawy jakieś masz, czy tak jak ja nic?
Royanna wpadaj do nas częściej! W wolnych chwilach :-)
Ptasiorek ach te chłopy nasze.........;-)
Bershka zdrowiej szybko ;-) zdrówka życzę
Beti po weekendzie to M Cię chyba jeszcze do pracy nie puści...ale wtedy cały dzień z nami na bb ;-)
Kiki przykro mi z powodu Twojej sytuacji, ale może wkrótce coś się wyklaruje . ściskam Cię mocno, piękny wiersz ;-)
Kicia pozdrawiam ciepło! :-)
Buziaki dla wszystkich Lasek!
Czarodziejka ode mnie też wszystkiego najlepszego, spełnienia tego upragnionego marzenia !
Jarzębinka fajnie że się odezwałaś, cieszę się że Ci się dobrze w pracy układa, oby tak dalej i oby samopoczuce też się poprawiło
Gosia testuj w poniedziałek i zobaczysz że będzie ok! A objawy jakieś masz, czy tak jak ja nic?
Royanna wpadaj do nas częściej! W wolnych chwilach :-)
Ptasiorek ach te chłopy nasze.........;-)
Bershka zdrowiej szybko ;-) zdrówka życzę
Beti po weekendzie to M Cię chyba jeszcze do pracy nie puści...ale wtedy cały dzień z nami na bb ;-)
Kiki przykro mi z powodu Twojej sytuacji, ale może wkrótce coś się wyklaruje . ściskam Cię mocno, piękny wiersz ;-)
Kicia pozdrawiam ciepło! :-)
Buziaki dla wszystkich Lasek!
reklama
Podziel się: