reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przeczucia na roz... chinski kalendarz na roz... wozba z obraczek na roz... objawy niby na roz... ale owu w znaku meskim byla... rami nie wiem bo sie zle zapytalam [emoji14] tzn zapytalam gdzie zarodek a nie gdzie lozysko... eh dziewczyny modlilam sie przez te 8 miesięcy o corke mocno. Jeszcze o nic sie tk nie modlilam. Ciekawe czy Bog mnie wysluchal :(
Jest na fb grupa, mozna wstawić zdjecie i dziewczyny piszą, po ktorej stronie jest kosmówka. Grupa strictly ramzi theory.

reklama
Ja już z doła wyszłam a u mnie 14dc więc może i ty już powoli wyjdziesz z niego :) jaki plan na ten cykl?

IMG_0408.JPG

A poważnie to kiepsko się cykl zapowiada. Mam jakieś plamienie, a dopiero płodne zaczynam, owu ma być koło 4 a tu cuda na kiju. Także na spokojnie, czekam na wizytę w klinice, i martwię się ze to wczesne meno i to najgorszy scenariusz jest.

Załączniki

• IMG_0408.JPG
    IMG_0408.JPG
    212,1 KB · Wyświetleń: 1 383
Zobacz załącznik 903321

A poważnie to kiepsko się cykl zapowiada. Mam jakieś plamienie, a dopiero płodne zaczynam, owu ma być koło 4 a tu cuda na kiju. Także na spokojnie, czekam na wizytę w klinice, i martwię się ze to wczesne meno i to najgorszy scenariusz jest.
A może to owu wcześniej skoro plamienie?? Kiedy ta wizyta bo chyba nie doczytalam..

Ja to już jestem tak skołowana jak nigdy.
Wczoraj wieczorem podziałaliśmy ale wątpię w ten cykl. Może jak Paulina mi się owu przesunęła tylko pytanie czy w przód czy w tył? Jak w przód to jest szansa, a jak w tył to lipa. Możliwe też że cykl bezowulacyjny...Wydaje mi sie że zaraz po okresie miałam płodny śluz, co by wskazywało na wczesna owu niestety bo od 3 dni kremowy. Test owu negatywny wczoraj ale kreska minimalnie widoczna. Dzisiaj ostatni test mi został. Sama nie wiem co myśleć, ale raczej cykl stracony...szkoda.

reklama
Witam Was :)
co uważacie na temat testu cyfrowego Clearblue?
Nie wiem dlaczego mój wcześniejszy wpis zniknął. Spodziewamy się z żoną dziewczynki (bynajmniej usg tak ciągle wróży), nie chcemy jednak poprzestać na jednym dziecku. Będziemy celować na chłopaka.
Miłego dnia życzy prawdopodobnie jedyny chłop na tym forum

Do góry