A ja już nie wiem o co chodzi. Testy owu od piątku negatywne. W ogóle kreski brak. Do tego facet jakiś nieuzyteczny. W piątek dałam mu spokój bo testy negatywnie. W sobotę rano bez finału. Wieczorem się napil na imprezie i zasnął. Ja juz wściekła ale z drugiej strony testy mówią swoje. Dzisiaj zrobię kolejny test i można jeszcze zadziałać wieczorem. Tylko ze siatkarze grają o zloto.... Ehhh wszystko pod górę w tym cyklu.
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A ja już nie wiem o co chodzi. Testy owu od piątku negatywne. W ogóle kreski brak. Do tego facet jakiś nieuzyteczny. W piątek dałam mu spokój bo testy negatywnie. W sobotę rano bez finału. Wieczorem się napil na imprezie i zasnął. Ja juz wściekła ale z drugiej strony testy mówią swoje. Dzisiaj zrobię kolejny test i można jeszcze zadziałać wieczorem. Tylko ze siatkarze grają o zloto.... Ehhh wszystko pod górę w tym cyklu.
A testy cały czas negatywne? Moze to bezowulacyjny? Albo sie przesunie o kilka dni?
U mnie w końcu koniec @. Także dzien dobry w 6dc. Za jakies 8 dni startuję z testami. Oby doszły do tego czasu [emoji23][emoji23][emoji23]
martoosia04
Potestuj jeszcze kilka dni może kilka razy dziennie i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Grabcia123
Cześć kochane, co u was?? @martoosia04 trzymam kciuki za starania.. @leeleeth @kredkaczarna @Marzycielka86 @Miciur-ka pozostale dziewczyny ?? " jak u was ?
Grabcia123
Ja już z doła wyszłam a u mnie 14dc więc może i ty już powoli wyjdziesz z niego jaki plan na ten cykl?@Grabcia u mnie 11dc, testy białe, nic się nie dzieje. Oprócz dola [emoji6]
martoosia04
Jak ja bym chciała już ten 14dc i moc chociaz testować na owu... a tu cisza dopiero kończymy @. [emoji849] wiem, ze co nagle to po diable ale cierpliwość to nie moja cnota [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
kredkaczarna
U mnie jakos leci. Powiedzielismy rodzinie. 29pazdziernika mam prentalne. Mega mam parcie na corke a kto tam mieszka to jeszcze sie długo nie dowiem
reklama
Marzycielka86
Grabcia u mnie 3 dpo i czekam na @.
Na chwilę obecna zawieszam starania i po nowym roku spróbujemy jeszcze raz trzymam kciuki za córcia u Ciebie
Na chwilę obecna zawieszam starania i po nowym roku spróbujemy jeszcze raz trzymam kciuki za córcia u Ciebie
Podziel się: