reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczęta pamiętacie jak wyglądają u Was testy owu? Kiedy mniej więcej pojawia się blada kreska jak długo testy otrzymują się jako pozytywne i jak blednie kreska? Pytam bo niepokoi mnie czy zbyt długo u mnie testy przypadkiem nie są pozytywne :/

U mnie już 15 dc Owu była wczoraj lub przedwczoraj. Testy owu swoje a temp swoje. Najciemniejszy test w czwartek rano czyli owu w piątek powinna byc, ale temp poszła w górę dopiero dziś. Podziałaliśmy w 10, 12 i 14 dniu w sam raz na chłopca ale może dziewczynka z tego będzie.
Coraz więcej par widuje z trojeczka dzieci. Przez to bardziej pragnę tego malucha w domu.
@Grabcia123 jak dół minął to do dzieła chyba że badania musisz zrobić.

U mnie niestety też długo testy pokazują pozytyw. Ale tą apką Femmometer fajnie idzie odczytać wartość. Patrząc z perspektywy czasu o wiele łatwiej mi wyznaczyć pik i prawdopodobieństwo owu. W tym cyklu na spokojnie do tego podejdę. Sprawdzę jak te testy pokrywają się ze śluzem.

Oto moj postęp w testach. Jak widać tez długo widać ze sa ciemne.
IMG_2569.JPG

Załączniki

• IMG_2569.JPG
    IMG_2569.JPG
    247,1 KB · Wyświetleń: 634
reklama
@kredkaczarna kciuki za róż!!! A przeczucia jakie?? @Marzycielka86 to po nowym roku może obie zaczniemy @anija.82 nie. .ja odpuszczam.. Bynajmniej narazie... Żadnych testów temp ani nic... Po nowym roku mam skontrolować przysadke wtedy zrobię badania i może wrócę do staran
Przeczucia na roz... chinski kalendarz na roz... wozba z obraczek na roz... objawy niby na roz... ale owu w znaku meskim byla... rami nie wiem bo sie zle zapytalam [emoji14] tzn zapytalam gdzie zarodek a nie gdzie lozysko... eh dziewczyny modlilam sie przez te 8 miesięcy o corke mocno. Jeszcze o nic sie tk nie modlilam. Ciekawe czy Bog mnie wysluchal :(

Do góry