martoosia04
Fanka BB :)
U mnie jakos leci. Powiedzielismy rodzinie. 29pazdziernika mam prentalne. Mega mam parcie na corke a kto tam mieszka to jeszcze sie długo nie dowiem
Może tego 29.10 już się coś dowiesz. I oczywiście życzę różu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jakos leci. Powiedzielismy rodzinie. 29pazdziernika mam prentalne. Mega mam parcie na corke a kto tam mieszka to jeszcze sie długo nie dowiem
Które zamówiłaś ?A testy cały czas negatywne? Moze to bezowulacyjny? Albo sie przesunie o kilka dni?
U mnie w końcu koniec @. Także dzien dobry w 6dc. Za jakies 8 dni startuję z testami. Oby doszły do tego czasu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja w tym miesiącu miałam owu dopiero w 19 dc gdzie standardowo mam 13-14No właśnie sama nie wiem. Albo bezowulacyjny albo długi cykl będzie. Dziwne. Albo już owu była w 10 dc i będzie cykl 23 dni
Moja też nie [emoji23]Jak ja bym chciała już ten 14dc i moc chociaz testować na owu... a tu cisza dopiero kończymy @. [emoji849] wiem, ze co nagle to po diable ale cierpliwość to nie moja cnota [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Przeczucia na roz... chinski kalendarz na roz... wozba z obraczek na roz... objawy niby na roz... ale owu w znaku meskim byla... rami nie wiem bo sie zle zapytalam [emoji14] tzn zapytalam gdzie zarodek a nie gdzie lozysko... eh dziewczyny modlilam sie przez te 8 miesięcy o corke mocno. Jeszcze o nic sie tk nie modlilam. Ciekawe czy Bog mnie wysluchal@kredkaczarna kciuki za róż!!! A przeczucia jakie?? @Marzycielka86 to po nowym roku może obie zaczniemy @anija.82 nie. .ja odpuszczam.. Bynajmniej narazie... Żadnych testów temp ani nic... Po nowym roku mam skontrolować przysadke wtedy zrobię badania i może wrócę do staran