reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczęta pamiętacie jak wyglądają u Was testy owu? Kiedy mniej więcej pojawia się blada kreska jak długo testy otrzymują się jako pozytywne i jak blednie kreska? Pytam bo niepokoi mnie czy zbyt długo u mnie testy przypadkiem nie są pozytywne :/

U mnie już 15 dc Owu była wczoraj lub przedwczoraj. Testy owu swoje a temp swoje. Najciemniejszy test w czwartek rano czyli owu w piątek powinna byc, ale temp poszła w górę dopiero dziś. Podziałaliśmy w 10, 12 i 14 dniu w sam raz na chłopca ale może dziewczynka z tego będzie.
Coraz więcej par widuje z trojeczka dzieci. Przez to bardziej pragnę tego malucha w domu.
@Grabcia123 jak dół minął to do dzieła chyba że badania musisz zrobić.

U mnie niestety też długo testy pokazują pozytyw. Ale tą apką Femmometer fajnie idzie odczytać wartość. Patrząc z perspektywy czasu o wiele łatwiej mi wyznaczyć pik i prawdopodobieństwo owu. W tym cyklu na spokojnie do tego podejdę. Sprawdzę jak te testy pokrywają się ze śluzem.

Oto moj postęp w testach. Jak widać tez długo widać ze sa ciemne.
IMG_2569.JPG

Załączniki

• IMG_2569.JPG
    IMG_2569.JPG
    247,1 KB · Wyświetleń: 636
reklama
@kredkaczarna kciuki za róż!!! A przeczucia jakie?? @Marzycielka86 to po nowym roku może obie zaczniemy @anija.82 nie. .ja odpuszczam.. Bynajmniej narazie... Żadnych testów temp ani nic... Po nowym roku mam skontrolować przysadke wtedy zrobię badania i może wrócę do staran
Przeczucia na roz... chinski kalendarz na roz... wozba z obraczek na roz... objawy niby na roz... ale owu w znaku meskim byla... rami nie wiem bo sie zle zapytalam [emoji14] tzn zapytalam gdzie zarodek a nie gdzie lozysko... eh dziewczyny modlilam sie przez te 8 miesięcy o corke mocno. Jeszcze o nic sie tk nie modlilam. Ciekawe czy Bog mnie wysluchal :(

Do góry