martoosia04
Fanka BB :)
Mnie po owu bolało jak na @ przez kilka dni. Ale chwile przed @ już przestało boleć cokolwiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety na badaniach się nie znam. Ale ja bym poszła w pon. No trudno, ale chyba wielkich odchyleń nie będzie.Wow super Kamilka
Dziewczyny jestem na wakacjach, w sobotę w nocy wracam, okres przyszedł 4 dni za wcześnie (może dlatego że jestem w innym klimacie) zamiast się zacząć w niedzielę to w niedzielę będzie 5-ty dzień i pytanie miałam zbadać hormony i czy szukać punktu pobrań działającego w niedzielę czy czekać do pon? Czy wyniki będą miarodajne?
Dziewczyny proszę napiszcie czy bolało was podbrzusze po owu?
Ja już nie mogę, czy cały czas musze mieć pod górkę [emoji24] Od owu boli mnie brzuch tzn czuje takie skurcze. Ostatnio gdy tak bolało to była ciąża ale wiadomo jak to sie skonczylo[emoji24] [emoji24] [emoji24] mam już tysiąc myśli czarnych myśli, boje sie [emoji33] żeby znowu to sie nie powtorzylo.
Szczerze to nie wiem [emoji23] mam nadzieje na dziewczynke ale czy cos z tego bedzie [emoji23] [emoji173] byly w 12i 14dc a owu chyba w 16dc[emoji848]Bolało. Zdarzają mi się takie cykle że mam takie klucie że chodzić nie mogę ale to raczej jajnik. W najgorszych cyklach bolało przez dwa dni. W tym nawet dobrze.
Ten cykl miałam całkiem do bani jak coś z tego będzie to raczej chłopczyk bo wszystko było źle. Za mało supli, księżyc w pełni, dziś chyba owu czyli znak męski, my podziałaliśmy wczoraj. Zobaczę czy jutro temp pójdzie w górę . Testy owu najciemniejszy były wczoraj rano.
W sumie działalismy też również 3 dni przed owu. Zobaczymy. Robię już plan na nowy cykl tylko że znów w pełnię mi owu wypada.
@Kaamilaaa gratulacje. Co robiłaś chłopca czy dziewczynke? No i jak?
Szczerze to nie wiem [emoji23] mam nadzieje na dziewczynke ale czy cos z tego bedzie [emoji23] [emoji173] byly w 12i 14dc a owu chyba w 16dc[emoji848]
Super, wielkie gratulacjeJa w zeszlych dwoch cyklach tak miałam.
Teraz nic mnie nie boli [emoji4]w ogole dziewczyny myślałam ze w nowym cyklu sie poddam, zajme badaniami i potem bede nadal walczyć a tu dzis rano mialam niezla niespodzianke [emoji7]
Zobacz załącznik 902634