reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Taka ciekawostka. Rok temu wczesną wiosna pojawiła sie u nas mozliwosc kupna większego mieszkania, o którym marzyliśmy, rodzice pomogli, moje marzenia się spełniały. Transakcja była wiązana ze sprzedażą starego, kupa formalności, załatwiania, stresu, nerwów, papierów, ale byłam tym strasznie pochłonięta i podekscytowana...
Chęć zajścia w ciążę zeszła mocno na drugi plan, mąż wręcz w marcu mówi do mnie że teraz to by było totalnie nie w pore biorąc pod uwage przeprowadzkę, noszenie, pracę fizyczną remont...
Tydzień później byłam w ciąży, niestety pozamacicznej, więc czekało mnie milion wizyt w przychodni, milion usg i milion nadań HCG, na końcu szpital, ale nie o tym chciałam. Chodzi mi o to jak głowa działa. Kiedy skupiamy się na czymś innym to bach jest ciąza. Tak więć @Domi33 uważaj :D

reklama
@leeleeth a jak u Was? Ostatnio mówiłaś, że idzie owu, [emoji173]️ były? Czy odpuściliście?

U nas taka sytuacja
IMG_0109.JPG

Trochę mi smutno bo to bardzo nieudany cykl, mąż nie mógł skończyć. Nie wiem za bardzo się przejął czy jak. Także po finałach [emoji17]

Hej:) my zdecydowaliśmy zaczekać....
Mały i tak daje popalić, a zaraz remont i przebudowa domu, więc na spokojnie ogarniemy jedno, a później bierzemy się za córkę ;) ale zostaję z Wami i trzymam kciuki za każdą z Was:)

Ja tez robię przerwę, mi księżyc i ten twój kalkulator pokazuje druga polowe przyszłego roku jako dziewczynkowa, to może się wstrzele [emoji6]
U nas tez remont, i przebudowa domu. Może wreszcie na spokojnie zrobię pokój dla dziewczynek i wtedy się pojawi [emoji7]

Liczę, ze do tego czasu ktoś poda jakaś sensowna receptę na płeć [emoji6][emoji23]

Załączniki

• IMG_0109.JPG
    IMG_0109.JPG
    278,2 KB · Wyświetleń: 668
Gorligorligor sliczny chlopczyk. Noworodki sa piekne [emoji170] duzi zdrowka dla was
@Grabcia123 jesli chodzi o cykl to kazda apka inaczej wyznacza mi owu..
Od 16 do 18dc.
Sexy byly w 10,11,13 i 16dc w tym 16dc to popoludniu( i odrazu j&d- nawet nie usiadlam a po 10-14 min dolozylam zel) i wieczorem. Wszystko bez O
Caly czas sie zakwaszalam ginmed(ph4-4,5) bo mnie jakas infekcja lapala później sexu zero.
No i suple bralismy.

A u mnie test LH zbladł. Myslalam ze bedzie bardziej mocny, bo dostałam nagle takie wypieki, że mysle sobie może zaraz pęknie pęcherzy i poszłam zrobić test. Ale bledszy niż ten z rana. Femmometer pokazał 104. Jeszcze zrobię wieczorem. ☹️

Kochane moje przedstawiam Wam mojego czwartego ukochanego syna. Już straciłam dla Niego głowę, serce i mam w nosie teraz "tutu z brokatem". Na razie jestem PRZESZCZĘŚLIWA z bycia mamą poraz kolejny i tej radości Wam życzę bez względu na płeć!Zobacz załącznik 896453
Ojej gratuluję jaki śliczny wspaniały maluszek... Już nie mogę się doczekać swojego dzidziusia, tylko jeszcze muszę zaciskac nogi 3, 5 tyg i niech się dzieje.. Jak się czujesz?? Jak poród? Pamiętam że bardzo się balas... No i nie napisałaś nam ile waży i mierzy kawaler [emoji7]

Od rana śluzu niewiele, a teraz poszłam patrzę i co? Mega dużo kremowo-przezroczysto-rozciągliwego. [emoji33]

pH podskoczyło do 5, więc dałam RepHresha ciut.

reklama
@kredkaczarna powiem Ci ze widzę tam róż :)
Co do aplikacji to ja mam dwa terminy owu w sumie dżien po dniu tyle że w of nie mogę wpisać że cały czas mam wodnisty sluz bo od razu zmienia mi termin owu a że mnie się poprostu leje.... U mnie to wygląda tak przy czym powiedziałabym że owu była w 20dc.. chociaż pierwsza owu wyznaczyło mi na 14dc...
@leeleeth szkoda..moze mąż czuje presję.. Dlatego ja nie mówilam mojemu że mi się owu przesunelo... I widziałam że zupełnie inaczej było przy <3 .. Ale nic straconego.. Moja przyjaciółka właśnie urodziła a zaszła w przerywanym

Załączniki

• IMG_20180910_163038.png
    IMG_20180910_163038.png
    37,7 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Do góry