reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kurde, jeżeli się spóźniliśmy z [emoji173]️ to się zdenerwuję. Ale nawet fizycznie nie było kiedy, bo M. miał na popołudnie i późno wracał, a ja z pobudkami o 4 też za długo wieczorem nie siedziałam. [emoji849]

Moim śluzem było tak że białko miałam w okolicy 14dc a w okolicy 20 dc głównie wodnisty aż do teraz tylko teraz j3st tak że rano dosłownie się leje i bądź mądry kiedy owu..

Ja białko jaja miałam 09.09 czyli wczoraj. Podziałaliśmy wieczorem. Testy mocne wieczorem. Dziś jaśnieją. Ale sprawdzę niedługo jak tam. Może za duzo kawy ;)
Na wszelkie wypadek zakwaszam jak tylko pH podszkoczy do 5.

Test owu wieczorny 108. Więc chyba owu wczoraj była. Ale zobaczymy jutro. Dziś poprawimy dla spokoju sumienia. Wciaz zakwaszam, a tam 5 jak nic :(((
Jakoś po zakupach (byliśmy z M. na takich większych spożywczych) tak brzuch boli i ciężki.

reklama
Do góry