reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kurde, jeżeli się spóźniliśmy z [emoji173]️ to się zdenerwuję. Ale nawet fizycznie nie było kiedy, bo M. miał na popołudnie i późno wracał, a ja z pobudkami o 4 też za długo wieczorem nie siedziałam. [emoji849]

Moim śluzem było tak że białko miałam w okolicy 14dc a w okolicy 20 dc głównie wodnisty aż do teraz tylko teraz j3st tak że rano dosłownie się leje i bądź mądry kiedy owu..

Ja białko jaja miałam 09.09 czyli wczoraj. Podziałaliśmy wieczorem. Testy mocne wieczorem. Dziś jaśnieją. Ale sprawdzę niedługo jak tam. Może za duzo kawy ;)
Na wszelkie wypadek zakwaszam jak tylko pH podszkoczy do 5.

Test owu wieczorny 108. Więc chyba owu wczoraj była. Ale zobaczymy jutro. Dziś poprawimy dla spokoju sumienia. Wciaz zakwaszam, a tam 5 jak nic :(((
Jakoś po zakupach (byliśmy z M. na takich większych spożywczych) tak brzuch boli i ciężki.

reklama
Do góry