reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ooo to czyli wszystko sie okaze.
U mnie dzis dopiero 10dc.
Myslicie ze jak teoretycznie owu 17dc a zrobie kroliki 14,15,16dc to bedzie ok?

Ja bym zrobiła dzień przed, owu i dzień po owu. Czyli 16,17 i 18 [emoji6]
Jakoś sporo dziewuszkek po takich akcjach sie rodzi.

U mnie na bank nic nie będzie, a objawy to progesteron który biore. Ale fajnie pomarzyć [emoji6]
Ja zastanawiam sie co odrzucić? Bo trochę długo to trwa, to będzie 8cs, spróbuje tylko ole, lr i szyszka, ja vitex i lr, inofem i bdm 2dni cut off.
Potem będę odstawię małego całkowicie od cyca bo mi zawyża prolaktyne wiec może dlatego[emoji854]
I liczę ze zaskoczy [emoji17]

@leeleeth oby teraz zaskoczyło. [emoji1307] chcę cię widzieć na majówkach [emoji173]️ ja też jak połamana. Od wczoraj, ale dziś to już w ogóle jakiś koszmar! [emoji24] krzyże bolą, agresor jest i lekki ból brzucha ale nie super częsty i mocny.

Ale ostatnio mialm owu szybciej kurcze i sie cykm ze za pozno bedzie[emoji23]
A wczoraj sie dowiedziałam ze zona kuzyna w ciazy (maja corke) i za pierwszym razem sie udalo. Eh

reklama
@leeleeth jak mi się nie zgadza z tabelą wg daty urodzenia to sprawdzam czy księżyc jest w znaku żeńskim :) jeżeli tak to działam,a jeśli w męskim to odpuszczam....
U mnie 4dpo więc też daleko do testowania, ale kupiłam dzisiaj test ciążowy w razie czego ;)
Często takie osłabienie i objawy grypopodobne są oznaką ciąży..... także dziewczyny może Wam się udało ;)
Trzymam kciuki za różowe kreseczki :)

Do góry