reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Sprawdziłam sobie tą waszą metodę Janasa i ciekawie to wygląda... że starsza córką ovu miałam pomiędzy datami z tabelki i wyszło ze dziewczynka księżyc w znaku wagi i młoda jest wagą ... ciekawie
Z maluchami ovu praktycznie w dzień z tabelki wychodzi dziewczynka księżyc w znaku byka i panny są bykami. Teraz wskazuje mi znowu na dziewczynkę.... zobaczymy za kilka tygodni...

Choinka, po temp. nie widać u mnie że już po owu... No nic, mierzę dalej temp. i testuję na owu dalej. Choć śluzu już brak płodnego więc sądzę, że po zabawie.

@martoosia04 trzymam kciuki za owu.. Chociaż jak to mi pisały dziewczyny w tym cyklu zdarzają się cykle bezowulacyjne... I mimo pozytywnych testów pecherzyk nie pęknie... Ale może będzie jutro!!! Trzymam kciuki żeby się udało!! U nas dziś temp 36.98 :) jutro lub po jutrze @... Dobrze ze nie mam tych testów pożywne jeszcze nadzieja :)
Za to nie wiem od czego znów młody mi w nocy złapał stan podgoraczkowy i teraz też ma :( na razie śpi więc go nie ruszam jak wstanie będziemy coś działać..

Wczoraj nie było [emoji173]️
Jestem zła i zawiedziona, i teraz mam zagwostke dzisiaj? Będzie ok24 h przed owu najmniej, wystarczy na bdm? @Miciur-ka ratuj!
Czy może króliczki dziś, jutro i pojutrze ale strasznie sie boje, ze chłopczyk wyjdzie i stracę szanse na swoją córcię
Głupio to zabrzmi ale aż mnie paraliżuje, ten strach, że stracę możliwość, ta szanse (aczkolwiek niewielka) na córkę

Co podpowiecie?

Leeleth jeśli Ci się nie spieszy - odpuść...
z jednej strony uważam ze ta częstotliwość nic nie daje, widać po millo np jakoś miała 3sexy i córcia... szczypiorkowa
Króliczki.. arya chyba tez... a z jednych sexow sa często chłopcy....

Ale z drugiej możesz mieć do siebie później pretensje. Zreszta z emilkiem
Zaszłaś z duzeeeego odstępu to i teraz jak
Masz zajść to zajdziesz...

Takie moje rozkminy hahaha :-))
Ale ja już w nic nie wierze .....

Wizytę mam na 14. Wczoraj mega mnie brzuch bolał
Ale może rośnie ;)

reklama
Wczoraj moja znajoma która
Ma córcię dowiedziała się ze będzie miała wymarzonego synka. Tak bardzo jej pozazdrościłam ze będzie mogła bawić się i lalkami i resorakami. Ogólnie lubię świat małego chłopca, zawsze patrzę jak ten mój najmłodszy bawi się autkami i wydaje te fajne dźwięki, robi zderzenia, parkuje nimi. Fajne to i dobrze czuje się jako mama chłopców. Ale lalki ubierać tez bym chciała....

Dziwne to wszystko , nie marze o podróżach, o samochodach o kasie ale chciałabym mieć jeszcze ta córkę.

Ale z drugiej strony mam cudowne zdrowe dzieci a inni maja chore i o czym oni marzą? O tym co ja mam....

Taki właśnie jest ten świat. Sorry za rozkminy z rana :-)

Do góry