reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth nie doradze ale trzymam kciuki za dwie różowe kreseczki :) @Luisa2018 czekamy na wieśći!
Więcie co właśnie wyczytałam że spadek temperatury nie zawsze jest w dniu @ niektóre mają nawet 3 dnia.. U mnie zazwyczaj spada już 2-3 dni przed czyli dziś powinna być 2 dole... Ale może skoro nie zawsze spada to @przyjdzie..

@martoosia04 trzymam kciuki za owu.. Chociaż jak to mi pisały dziewczyny w tym cyklu zdarzają się cykle bezowulacyjne... I mimo pozytywnych testów pecherzyk nie pęknie... Ale może będzie jutro!!! Trzymam kciuki żeby się udało!! U nas dziś temp 36.98 :) jutro lub po jutrze @... Dobrze ze nie mam tych testów pożywne jeszcze nadzieja :)
Za to nie wiem od czego znów młody mi w nocy złapał stan podgoraczkowy i teraz też ma :( na razie śpi więc go nie ruszam jak wstanie będziemy coś działać..

Tylko ja czułam wczoraj dosc mocno jajnik lewy, aż mnie zginęło w pół! Wydaje mi się, że wczoraj pękł, ale testuje dalej. No co będzie, to będzie.

Leeleeth- ja bym zrobiła starania z obnizonym ph do 4, a nie bdm, zrob z 2 seksy zaczynajac dzis zeby byl wiekszy % na ciaze,np jeden pm a drugi am, albo po polud i i pozniej w nocy/nad ranem - raz po raz jak maz da rade- i koniecznie bym celowala zeby byly 2! - ale musialabys mega trzymac ph,tak sprawdzać co godzinke dwie i obnizac, pic duzo coli light, cranberry, i trzymac do 24h po owu nisko ph, nafaszerowany maz OLE? Jeszcze bym mu LR wcisnela jesli nie bierze [emoji14] , szkoda szanse tracic, lavender lube ,aci jel, replens lub rephresh do obnizania ph.

reklama
Do góry