reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
@leeleeth nie doradze ale trzymam kciuki za dwie różowe kreseczki @Luisa2018 czekamy na wieśći!
Więcie co właśnie wyczytałam że spadek temperatury nie zawsze jest w dniu @ niektóre mają nawet 3 dnia.. U mnie zazwyczaj spada już 2-3 dni przed czyli dziś powinna być 2 dole... Ale może skoro nie zawsze spada to @przyjdzie..
Więcie co właśnie wyczytałam że spadek temperatury nie zawsze jest w dniu @ niektóre mają nawet 3 dnia.. U mnie zazwyczaj spada już 2-3 dni przed czyli dziś powinna być 2 dole... Ale może skoro nie zawsze spada to @przyjdzie..
@Grabcia123 u mnie zaczela spadać wiec byłam gotowa na @ a ta nie przyszła [emoji23]
martoosia04
@martoosia04 trzymam kciuki za owu.. Chociaż jak to mi pisały dziewczyny w tym cyklu zdarzają się cykle bezowulacyjne... I mimo pozytywnych testów pecherzyk nie pęknie... Ale może będzie jutro!!! Trzymam kciuki żeby się udało!! U nas dziś temp 36.98 jutro lub po jutrze @... Dobrze ze nie mam tych testów pożywne jeszcze nadzieja
Za to nie wiem od czego znów młody mi w nocy złapał stan podgoraczkowy i teraz też ma na razie śpi więc go nie ruszam jak wstanie będziemy coś działać..
Tylko ja czułam wczoraj dosc mocno jajnik lewy, aż mnie zginęło w pół! Wydaje mi się, że wczoraj pękł, ale testuje dalej. No co będzie, to będzie.
Leeleeth- ja bym zrobiła starania z obnizonym ph do 4, a nie bdm, zrob z 2 seksy zaczynajac dzis zeby byl wiekszy % na ciaze,np jeden pm a drugi am, albo po polud i i pozniej w nocy/nad ranem - raz po raz jak maz da rade- i koniecznie bym celowala zeby byly 2! - ale musialabys mega trzymac ph,tak sprawdzać co godzinke dwie i obnizac, pic duzo coli light, cranberry, i trzymac do 24h po owu nisko ph, nafaszerowany maz OLE? Jeszcze bym mu LR wcisnela jesli nie bierze [emoji14] , szkoda szanse tracic, lavender lube ,aci jel, replens lub rephresh do obnizania ph.
Grabcia123
@leeleeth dajesz nadzieję! Mi spadła wczoraj tylko o 0.08 dziś znów wzrosła na poziom 36.98 @Domi33 jak nie wytrzymam do rana to dziś wieczorem @martoosia04 skoro już takie zawirowania to musi się udać !
Marzycielka86
Miciurka a czy maz może brac lr jezeli ma problemy sercowo-cisnieniowe na tle nerwicowym?
reklama
mihasiaaa
Który to tydzień? Trzymam kciukiJa dziś wizyta u gin trzymajcie kciuki żeby z dzidziusiem było ok :-)
Podziel się: