reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Aaa, myślałam, ze bedzie można nuba już podejrzeć Trzymam kciuki za zdrową dzidzie...Mihasia wg on 11+0 ale dzidek mniejszy o tydzień był ostatnio na usg
gorligorligor
Dziewczyny ja już jak bomba cykajaca. Jestem w 35 t i kilka dni. Sprasowana jestem tam na dole strasznie. Gin.mówi, że już szyjka skrócona, centymetr rozwarcia. Czuję się kiepsko. Dzidzia b.często się rozciąga, bryka. W nocy spać nie mogę. Zasypiam raniutko. Śpię w pozycji siedząco zginającej i wiercącej. Biegam często siusiu, mam jakiś śluz nieprzeźroczysty, ból głowy i żołądkowe zgagi. No lekko nie jest. Aha i mam jeszcze coś, co ma WIELKIE OCZYSKA ano -strach! Panikę !!! Aaaaaa
Dziewczyny ja już jak bomba cykajaca. Jestem w 35 t i kilka dni. Sprasowana jestem tam na dole strasznie. Gin.mówi, że już szyjka skrócona, centymetr rozwarcia. Czuję się kiepsko. Dzidzia b.często się rozciąga, bryka. W nocy spać nie mogę. Zasypiam raniutko. Śpię w pozycji siedząco zginającej i wiercącej. Biegam często siusiu, mam jakiś śluz nieprzeźroczysty, ból głowy i żołądkowe zgagi. No lekko nie jest. Aha i mam jeszcze coś, co ma WIELKIE OCZYSKA ano -strach! Panikę !!! Aaaaaa
Starałyśmy sie razem Ty zaraz będziesz rodzic a ja dalej sie turlam
Już ostatki zaraz urodzi sie maluszek i będzie dobrze, zapomnisz o tych trudach i niedogodnościach [emoji8]
Grabcia123
@gorligorligor nie sledzilam twoich staraniem ale trzymam kciuki za was! I nie ma się co bać dasz radę!!
Dziewczyny robić teraz test czy do rana zaczekać?? Sama się waham
Dziewczyny robić teraz test czy do rana zaczekać?? Sama się waham
Grabcia123
Cieszymy się bardzo !!Dziadziuś ładny fajny , ślicznie fikał :-) piękny widok
@Luisa2018 to super! Ja nigdy nie widziałam jak takie maluszki fikają, moje późno sie rozpędzają
gorligorligor
Leelee Ty się turlasz i ja się turlam a na serio, to chciałabym być już po. Choć nie mam sił na poród. Niemoc mam. Leelee może akurat długie starania zaowocują różem. Może u nas tak właśnie to powinno wyglądać.
reklama
gorligorligor
Grabcia zrób rano. Wytrzymaj !
Podziel się: