reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas chyba już po ciąży. :( .temp spadła z 36.98 na 36.90 :( a co najlepsze nie mam testu w domu...mąż mi zabrał powiedział że odda jeśli do wtorku @ nie przyjdzie.. miłej niedzieli kochane :)

Ostatnia edycja:
reklama
Taki spadek jeszcze o niczym nie świadczy. Nadal jest wysoko. Trzymam kciuki żeby jednak nic nie przyszło! [emoji1307]
Nie dziękuję... wszystko wskazuje pół na pół..niby biust większy ale może być też na @ większy..skurczowe bóle brzucha też mogą być na @..temp no niby wysoko mąż sam stwierdził że jakaś cieplejsza jestem..niby więcej chodzę do toalety ale dziś np wypiłam kawę rano a po kawę tak mam..no i mamy problem z <3 nie dość że na początku boli to jakoś ciaśniej...rano robię test a jak negatyw to chce już @ bo oszaleje

Nie dziękuję... wszystko wskazuje pół na pół..niby biust większy ale może być też na @ większy..skurczowe bóle brzucha też mogą być na @..temp no niby wysoko mąż sam stwierdził że jakaś cieplejsza jestem..niby więcej chodzę do toalety ale dziś np wypiłam kawę rano a po kawę tak mam..no i mamy problem z <3 nie dość że na początku boli to jakoś ciaśniej...rano robię test a jak negatyw to chce już @ bo oszaleje

Znam to. Też z każdym białym testem marzyłam by @ jak najszybciej już przyszła i by mieć to z głowy już.

Dokładnie :) jak staranka ?

Moj dzisiejszy test owu:
IMG_2334.JPG

Ale [emoji173]️ dziś nie będzie. Muszą wystarczyć te z soboty nad ranem. Dziś boli mnie żołądek. Myślałam, że to przez podróż, ale jak zjadłam dziś obiad to było to samo.

Załączniki

• IMG_2334.JPG
    IMG_2334.JPG
    244 KB · Wyświetleń: 280
U mnie pik wiec działamy i owu pojutrze [emoji23]
Strasznie liczę już na ten cykl, mega się nastawiłam na córkę [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymajcie zaciśnięte

Trzymam trzymam! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja zastanawiam się czy poprawiać dziś sobotę [emoji848] [emoji173]️ były w pt i sob dziś Pik [emoji848][emoji848][emoji848]

Trzymam trzymam! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja zastanawiam się czy poprawiać dziś sobotę [emoji848] [emoji173]️ były w pt i sob dziś Pik [emoji848][emoji848][emoji848]

Kurde nie wiem, teoretycznie każdy dodatkowy [emoji173]️ to większa szansa na ciąże, ale jak sie starasz o corke to powinien byc jeden dwa dni przed owu, skorowidz miałaś dwa to może pociągnij króliczki? Zapytaj dziewczyn to lepiej Ci odpiszą [emoji6]

reklama
U nas też dylemat z imieniem. Ja chciałam Teodora żeby był Leoś i Teoś, ale mąż nie chce się zgodzić. Chyba stanie na Ignasiu, ale do końca nie jestem przekonana. O imieniu dla dziewczynki nawet nie myślę...

Do góry