reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas chyba już po ciąży. :( .temp spadła z 36.98 na 36.90 :( a co najlepsze nie mam testu w domu...mąż mi zabrał powiedział że odda jeśli do wtorku @ nie przyjdzie.. miłej niedzieli kochane :)

Ostatnia edycja:
reklama
Taki spadek jeszcze o niczym nie świadczy. Nadal jest wysoko. Trzymam kciuki żeby jednak nic nie przyszło! [emoji1307]
Nie dziękuję... wszystko wskazuje pół na pół..niby biust większy ale może być też na @ większy..skurczowe bóle brzucha też mogą być na @..temp no niby wysoko mąż sam stwierdził że jakaś cieplejsza jestem..niby więcej chodzę do toalety ale dziś np wypiłam kawę rano a po kawę tak mam..no i mamy problem z <3 nie dość że na początku boli to jakoś ciaśniej...rano robię test a jak negatyw to chce już @ bo oszaleje

Nie dziękuję... wszystko wskazuje pół na pół..niby biust większy ale może być też na @ większy..skurczowe bóle brzucha też mogą być na @..temp no niby wysoko mąż sam stwierdził że jakaś cieplejsza jestem..niby więcej chodzę do toalety ale dziś np wypiłam kawę rano a po kawę tak mam..no i mamy problem z <3 nie dość że na początku boli to jakoś ciaśniej...rano robię test a jak negatyw to chce już @ bo oszaleje

Znam to. Też z każdym białym testem marzyłam by @ jak najszybciej już przyszła i by mieć to z głowy już.

Dokładnie :) jak staranka ?

Moj dzisiejszy test owu:
IMG_2334.JPG

Ale [emoji173]️ dziś nie będzie. Muszą wystarczyć te z soboty nad ranem. Dziś boli mnie żołądek. Myślałam, że to przez podróż, ale jak zjadłam dziś obiad to było to samo.

Załączniki

• IMG_2334.JPG
    IMG_2334.JPG
    244 KB · Wyświetleń: 275
U mnie pik wiec działamy i owu pojutrze [emoji23]
Strasznie liczę już na ten cykl, mega się nastawiłam na córkę [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymajcie zaciśnięte

Trzymam trzymam! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja zastanawiam się czy poprawiać dziś sobotę [emoji848] [emoji173]️ były w pt i sob dziś Pik [emoji848][emoji848][emoji848]

Trzymam trzymam! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja zastanawiam się czy poprawiać dziś sobotę [emoji848] [emoji173]️ były w pt i sob dziś Pik [emoji848][emoji848][emoji848]

Kurde nie wiem, teoretycznie każdy dodatkowy [emoji173]️ to większa szansa na ciąże, ale jak sie starasz o corke to powinien byc jeden dwa dni przed owu, skorowidz miałaś dwa to może pociągnij króliczki? Zapytaj dziewczyn to lepiej Ci odpiszą [emoji6]

reklama
U nas też dylemat z imieniem. Ja chciałam Teodora żeby był Leoś i Teoś, ale mąż nie chce się zgodzić. Chyba stanie na Ignasiu, ale do końca nie jestem przekonana. O imieniu dla dziewczynki nawet nie myślę...

Do góry