reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja niestety Was zasmucę, ale nie podoba mi się póki co żadne imię dla chłopca. Dwa wybrałam i trzeciego bym nie potrafiła.

Przy trzecim tez miałam problem... cała ciąże chodziłam , urodził sie i dalej nic... w ostatnim momencie donirzedu pojechaliśmy a babka miała już imię nam wpisywać [emoji41] Tadeusz byłby [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
U nas typ na drugiego synka to Bartosz..podoba mi się ogromnie WIKTOR ale niestety nie mogę dać...na dziewczynki bardzo mamy podzielone zdania podoba mi się Lena Jagoda Eliza..no ale stanęło na Ani..ogromnie podoba mi się Izabela ale Iza już tak na dwa razy...więc może być i Bartosz byle tylko byl..wiadomo w sercu nadzieja na róż ale wszystko wezmę :)

Ja od zawsze chciałam Tobiasza i mam [emoji173]️ drugie imię wymyślał mąż - Tomasz. Mamy dwóch na T. Trzeciego też byśmy chcieli na T ale Tadeusz odpada bo tak ma moj teść, A Tymony czy Tymoteusze mi się nie podobają.

Dla córki miałam długo fazę na Lilianę. Potem Nina i teraz dylemat byłby pomiędzy Tolą a Antoniną (Tosią).

reklama
U mnie też z chłopcami zawsze problem z imionami....podobało mi się kiedyś : Oskar, Teofil (Teoś), Sebastian, Ignacy, Adam, Dominik, Kaj, Mateusz, Leoś...ale żaden się tak nie nazywa hihi teraz chcialam szybko wybrać i się tym nie martwić. Na razie jest Piotr, ale sama już nie wiem buuuu. Dla dziewczynki mam kilka typów. Także tylko tej dziewczynki brak....

Ostatnia edycja:
Do góry